DOLAR
32,5188
EURO
34,9103
ALTIN
2.432,68
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

Festivalin Umut Işıltısı gazetecilerden geldi

Festivalin Umut Işıltısı gazetecilerden geldi Depremde yaşamını yitirenler anısına Asi Nehri’ne zeytin dalı ve defne yaprağı bırakılarak 13 Ekim’de başlayan 11.

Festivalin Umut Işıltısı gazetecilerden geldi
24.10.2023 17:10
80
A+
A-

Festivalin Umut Işıltısı gazetecilerden geldi

Depremde yaşamını yitirenler anısına Asi Nehri’ne zeytin dalı ve defne yaprağı bırakılarak 13 Ekim’de başlayan 11. Uluslararası Antakya Film Festivali, 19 Ekim’de yapılan ödül töreni ile sona erdi. Festivale katılan gazetecilerden sanat yönetmeni Bilgehan Aras’ın hazırladığı video, yıkıntılar içinde umudu aktarmasıyla ‘festivalin umut ışıltısı’ kabul edildi.

Sanatla şifa arandı
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde olumsuz anlamda en çok etkilenen şehirlerden bir tanesi olan Hatay’ın yaralarını bir nebze de olsa sarmak için, “sanatla şifa” arandı. “Antakya varsa ben de varım” sloganıyla yola çıkan festival, 19 Ekim günü Nato Çadırkent yemekhanesindeki ödül töreni ile sona erdi. Festivaldeki filmlerin tamamı ücretsiz seyredildi ve gösterimler konteyner/çadır kentlerde yapıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı