DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Hazal Subaşı: “Kabul Etmeseydim Dediğim Rol Var"

Dayı Şov bu hafta, Sıcak Kafa, Bizi Ayıran Çizgi ve Çukur gibi dizilerle yıldızı parlayan güzel oyuncu Hazal Subaşı ile usta oyuncu ve yönetmen Ahmet Mümtaz Taylan’ı ağırladı.

Hazal Subaşı: “Kabul Etmeseydim Dediğim Rol Var"
09.01.2023 11:10
404
A+
A-

Dayı Şov bu hafta, Sıcak KafaBizi Ayıran Çizgi ve Çukur gibi dizilerle yıldızı parlayan güzel oyuncu Hazal Subaşı ile usta oyuncu ve yönetmen Ahmet Mümtaz Taylan’ı ağırladı. Subaşı, Dayı’nın reddettiği için üzüldüğü bir rol olup olmadığına yönelik sorusuna, “Keşke kabul etseydim değil, keşke kabul etmeseydim dediğim rol var ” yanıtını verdi. Taylan, Ölümlü Dünya’nın ikincisinin bu yaz geleceği müjdesini verdi.

Dayı Şov bu hafta oyunculuğun iki özel ismiyle yine çok keyifli bir bölüme imza attı. 

“Tepkilerden aşırı memnunum”

Dayı Şov’da sohbet, Hazal Subaşı’nın Sıcak Kafa dizisindeki rolünden açıldı. “Ünlülerin Küçük Yerleri” isimli formatta dizideki rol arkadaşı Osman Sonant’ın çıkması üzerine Subaşı, “Osman harika bir insan iyi ki birlikte çalıştım” dedi. Diziye gelen tepkilerden aşırı memnun olduğunu belirterek, “Çok uzun zamandır bekliyorduk. Çok memnunum, çok sevdiğim bir iş” diye ekledi. 

Haluk Bilginer, “Sözsüz figürasyonum ben bu işte” demiş

Hazal Subaşı, Dayı’nın Sıcak Kafa’da birlikte oynadığı Haluk Bilginer’in hiç repliğinin olmamasıyla ilgili yorumu üzerine, sette yaşananları “Evet, Haluk Abi de bununla çok dalga geçti. Sözsüz figürasyonum ben bu işte dedi” sözleriyle anlattı. 

“Kutsal meslek diye bir şey olmaz

Ahmet Mümtaz Taylan, Dayı’nın “Oyunculuk kutsal bir meslek mi?” sorusuna, “Ne münasebet, kutsal meslek diye bir şey olmaz. Onu kutsal yapan iyi yapanın tutumu olabilir belki” şeklinde yanıt verdi. 

Hangi rol olduğunu söyletmedi

Dayı’nın reddettiği için üzüldüğü bir rol olup olmadığına yönelik sorusu üzerine Taylan, “Ne üzüldüğüm ne pişman olduğum bir şey var. Tek bir rol bile yok. Onu yapan arkadaş muhakkak iyi yapmıştır. Keyifle seyretmişizdir. Herkes sırası gelince yapar” yorumunu yaptı. Hazal Subaşı aynı soruya, “Keşke kabul etseydim değil, keşke kabul etmeseydim dediğim rol var” yanıtını verirken, Ahmet Mümtaz Taylan’ın uyarısı üzerine hangi rol olduğunu söylemedi. 

“Daha çok çalışmam gerektiğini düşündüm”

Miss Turkey’de üçüncü seçilen Hazal Subaşı, “Güzellik yarışmalarından sonra oyuncu olmak mecburi mi?” diye sorulması üzerine, “Mecburi değil. Genelde güzellik yarışmasından çıkıp oyuncu olan kişileri tanıyorlar. O yüzden de sanıyorlar ki herkes oyuncu oluyor. Herkes kendine bir yol çiziyor. Benim önüme iyi fırsatlar çıktı, ben de iyi değerlendirdim diyelim” dedi. Sözlerine, “Daha çok çalışmam gerektiğini düşündüm. Güzel bulunmak dışında, o titrin sende olması herkeste bir önyargı yaratıyor. Bu bir gerçek” şeklinde devam etti. 

“Hazal’ın güzellik yarışmasından geldiğini bilmiyordum”

Bu sırada sohbete dahil olan Ahmet Mümtaz Taylan, “Bu akşama kadar Hazal’ın güzellik yarışmasından geldiğini bilmiyordum. Bu akşam şaşırarak öğrendim” dedi.

“Öfke kontrolü şart”

Taylan, Dayı’nın kendisine asabi duruşuyla ilgili takılması üzerine, “Memnuniyetsizliğin bir mesneti varsa, asabiyeti açıkça gösteriyorsa, saklamıyorsa insanlardan, bunu samimi buluyorum. Ama öfke kontrolü şart” yorumunu yaptı. 

“Yastığımın altı proje dolu”

Taylan yeni projeleri olup olmadığıyla ilgili soruya, “Benim çok projem var. Yastığımın altı proje dolu” yanıtını verdi ve şaka yollu olarak parayı bulunca hepsinin ortaya çıkacağını belirtti. 

“Yeni ülkelerden de yorum gelmeye başladı”

Subaşı, Youtube’daki videolarının altında çok yabancı yorum olmasıyla ilgili, “Bunun nasıl olduğuyla ilgili inan benim de hiçbir fikrim yok. Bazı yerlerde gerçekten çok yorum var ama nereden, hangi işten olduğunu ben de kestiremedim” dedi. Dayı’nın sorusu üzerine yabancı bir yapımda oynamak istediğini de ekledi. 

Ölümlü Dünya’nın ikinci filmi geliyor

Usta oyuncu ve yönetmen, aynı zamanda GAİN’in en sevilen programlarından İstanbul Hesabı’nın yaratıcısı ve sunucusu Ahmet Mümtaz Taylan, çok sevilen filmlerden Ölümlü Dünya’nın devam filminin de yazın geleceğini ifade etti. Ancak Taylan, filmin bir platformda mı yoksa sinema da mı yayınlanacağıyla ilgili soruyu cevapsız bırakmayı tercih etti. 

Canlı yayında ücretsiz

Kahkaha dolu sohbetler, renkli skeçler ve Paptircem’in keyifli parçalarıyla eğlencenin zirveye taşındığı Dayı Şov, bu sezon perşembe geceleri saat 22:30’da seyircisiyle buluşuyor. Türkiye’nin tek canlı talk show programı, geçen sezon olduğu gibi yine canlı yayınlandığı sırada ücretsiz izlenebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı