DOLAR
32,3171
EURO
35,0910
ALTIN
2.299,97
BIST
9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

HUAWEI Mate 50 Pro ile fotoğrafçılık potansiyelinizi keşfedin

Geceleri şehrin silüetinin, aile portrenizin veya güzel bir manzaradaki detayların muhteşem fotoğraflarını mı çekmek istiyorsunuz? Yeni HUAWEI Mate 50 Pro ve ilk 10 seviyeli ayarlanabilir fiziksel diyafram açıklığına sahip Ultra Açıklıklı Kamera, fotoğraflarınıza hayat katacak.

HUAWEI Mate 50 Pro ile fotoğrafçılık potansiyelinizi keşfedin
23.11.2022 14:00
300
A+
A-

Geceleri şehrin silüetinin, aile portrenizin veya güzel bir manzaradaki detayların muhteşem fotoğraflarını mı çekmek istiyorsunuz? Yeni HUAWEI Mate 50 Pro ve ilk 10 seviyeli ayarlanabilir fiziksel diyafram açıklığına sahip Ultra Açıklıklı Kamera, fotoğraflarınıza hayat katacak.

 

Neredeyse on yıl önce Huawei, o zamanlar bir akıllı telefonda görülen en büyük ekrana sahip ilk Mate serisi telefonu piyasaya sürdü. Şimdi, en yeni amiral gemisi akıllı telefon HUAWEI Mate 50 Pro, akıllı ve sorunsuz etkileşimleri kolaylaştıran EMUI 13'ün yanı sıra ilk 10 seviyeli ayarlanabilir fiziksel diyafram da dahil olmak üzere yeni teknolojileri sunmaya devam ediyor.

 

Mate 50 Pro, kullanıcı deneyimi göz önünde bulundurularak tasarlanmış bir telefondur. Telefonunuzu ister aile tatillerindeki anıları yakalamak için kullanmaktan, ister doğadaki bir keşif gezisinin güzel manzaralarını çekmekten keyif alın, yeni Mate hepsini yapabilir.

 

Benzersiz gece fotoğrafları

HUAWEI Mate 50 Pro Ultra Açıklıklı Kamera, güçlü ışık hassasiyetinin yanı sıra XD Fusion Pro algoritmasıyla birlikte keskin ve ayrıntılı gece fotoğrafları çekebilir.

 

Örneğin, siz ve arkadaşlarınız tatildeyseniz ve gün batımından sonra büyüleyici fotoğraflar çekmek istiyorsanız, HUAWEI Mate 50 Pro'daki Gece modu, fotoğrafı farklı parlaklıklar ve gerçek koyulukların yanı sıra soğuk ve sıcak renklerle çekecek. Daha karanlık ortamlarda RYYG sensörü, kameranın yakaladığı ışık miktarını artırarak hem aydınlık hem de karanlık alanlardaki ayrıntıları korurken tüm görüntüyü aydınlatarak her detayın görünür olmasını sağlar.

 

HUAWEI Mate 50 Pro’nun f/1,4'e varan geniş diyafram açıklığı ile daha fazla alan derinliğine sahip görüntüler çekilebilir. Artırılmış bokeh, renk bozulması olmadan sizi ve arkadaşlarınızı ön planda tutarken arka planın derinlik için bulanık olarak yakalanması anlamına gelir.

 

Gerçek bir fotoğrafçı gibi güzel portreler çekin

Ultra Açıklıklı Kamera, optik düzeyde arka plan bokeh efekti uygulamak için portre bölümleme bilgi işlem yetenekleriyle birlikte değer. Bu yetenekler görüntünün öznesinin pürüzsüz bir cilt, doğal bir cilt tonu ve parlak göz efektleri ile çevresinden sıyrılabileceği anlamına gelir.

 

Büyük bir aile toplantısı yaparken anı portre moduyla çekim yapabilirsiniz. Mate 50 Pro ile tüm ailenizi, büyükanne ve büyükbabalarınızı, ebeveynlerinizi, çocuklarınızı, amcalarınızı, teyzelerinizi, kuzenlerinizi veya kardeşlerinizi fotoğraflarken, önde oturan veya arkada duran herkesin her görüntüde net çıkacağından emin olabilirsiniz.

 

Tüm günü her ayrıntıyı inceleyerek geçirin

Huawei'nin 200x Zoom Aralığı ve Süper Makro kamerasıyla manzaranın güzel ayrıntılarını yakalayın. Zoom lensi, fotoğrafçı ile özne arasındaki mesafeyi kısaltabilir. Yepyeni ultra geniş açılı makro kamera, yakın görünümde en küçük nesnenin net ayrıntılarını ve dokularını yakalayarak süper makro çekimi destekler.

 

Doğada yürüyüş yaparken, HUAWEI Mate 50 Pro'da pitoresk manzaraları yakalayın. Ağaçlardaki güzel yeşil yosunların keskin ve net ayrıntılarla yakalandığı bir fotoğrafını çekin.

 

 

Ayrıca HUAWEI Mate 50 Pro, 200x'e kadar yakınlaştırmayı destekleyen ve çok uzaktan sahneleri gözlerinizin önüne getirebilen bir periskop telefoto kamera ile donatılmıştır. Aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmak için pitoresk anları yakalayarak uzaktan bir çiçeği, dağların veya bir kelebeğin fotoğrafını çekin.

 

Tüm gün dayanacak pil ömrü

HUAWEI Mate 50 Pro'da telefonun pilinin bitmesinden endişe etmeden tüm gününüzü manzaranın güzelliğini veya arkadaşlarınızla ve ailenizle değerli anıları yakalayarak geçirin. Huawei'nin yeni amiral gemisi 4700mAh batarya ile geliyor ve 66W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj sunuyor. Bu durum, pil ömrü, hızlı şarj etme ve taşınabilirlik arasında en uygun dengeyi sağlıyor.

 

Telefonunuzu gün boyu sürecek bir fotoğraf turuna çıkarmanız veya geceyi şehir manzaraları çekerek geçirmeniz gerekiyorsa, Mate 50 Pro'nun normal kullanımda bile seyahatiniz için yeteri kadar pili olacağından emin olabilirsiniz.

 

Ayrıca HUAWEI Mate 50 Pro, pil kapasitesini artırmak için düşük pil Acil Durum Modu'nu başlatır. Yüksek özellikli bir pili güçlü EMUI 13 algoritmaları ve SuperEnergy Boosting teknolojisi ile birleştiren Mate 50 Pro, tüm gün boyunca yeterli pil ve taşınabilirliğe sahip olmanızı sağlar. Telefonun pil seviyesi 1'e düşerse, SuperEnergy Boosting kalan gücü toplar. Pil ömrüne zarar vermeyen düşük pil Acil Durum Modunda, telefon 3 saatlik bekleme veya 12 dakikalık telefon görüşmesini destekler.

 

HUAWEI Mate 50 Pro turuncu renk modeli 37.999 TL, Siyah ve Gümüş renk modelleri ise 32.999 TL fiyat etiketiyle HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışta. Satın alan tüketicilere 3.499 TL değerinde FreeBuds Pro 2 kablosuz bluetooth kulaklık hediye ediliyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı