DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Küçükçekmece'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Feridun Düzağaç konseriyle coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101.

Küçükçekmece'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Feridun Düzağaç konseriyle coşkuyla kutlandı
31.08.2023 11:10
155
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü,  Küçükçekmece Belediyesi tarafından hazırlanan etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı. Küçükçekmece’deki kutlamaların ana adresi olan Fevziçakmak Meydanı’nda konser veren ünlü sanatçı Feridun Düzağaç, söylediği şarkılarla zafer coşkusunu doruğa çıkardı.

Büyük Zafer’in 101. yıl dönümü dolayısıyla Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği kutlama programı sabahın erken saatlerinde Halkalı Meydandaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Akşam Fevzi Çakmak Meydanı’na taşınan etkinlikler kapsamında ilk olarak “ Ne Münasebet” isimli müzik grubu, ardından da sevilen sanatçı Feridun Düzağaç Fevziçakmak Meydan’da sahne aldı. Yüzlerce kişinin ellerinde bayraklarla eşlik ettiği Feridun Düzağaç konserini, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de izledi.

Başkan Kemal Çebi: Uygarlık yolundaki ilerleyişimizi kararlılıkla sürdüreceğiz

Başkan Çebi, vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, “ Bugün Ulu Önderimiz Atatürk’ün liderliğinde, bir ülkenin yeniden doğuşunun, bir milletin birlik oluşunun yıldönümüdür. 30 Ağustos, yalnızca yıldönümlerinde değil, her gün hatırlamamız, gelecek nesillere de aktarmamız gereken önemli bir tarihtir. Zaferin 101. yıl dönümünde bize verilen kutsal emaneti, daha iyiye, güzele, doğruya ve ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın ki Atatürk’ün ilke ve devrimlerinden aldığımız güçle, işaret ettiği uygarlık yolundaki kararlı ilerleyişimizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Özgür, tam bağımsız ve demokratik bir ülke olmamız için bir an olsun düşünmeden canını seve seve veren gerçek vatanseverleri, sevgiyle, saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Ünlü sanatçı Feridun Düzağaç’ın  Alev Alev, .Beni Bırakma, Düşler Sokağı ve Kavak Yelleri gibi çok sevilen şarkılarına  alanı dolduran hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Düzağaç’a teşekkür ederek, konser anısına plaket takdim etti. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı