DOLAR
32,3737
EURO
34,7104
ALTIN
2.393,67
BIST
10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

Nagarro + MBIS, “Rise with SAP" ile, İşletmelerin Daha Hızlı Büyümesine Yardımcı Olacak Fırsatlar Sunuyor

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS, işletmelere dijital dönüşümde sektörlerinde lider konuma gelmeleri için yenilikçi yaklaşımıyla yol çiziyor.

Nagarro + MBIS, “Rise with SAP" ile, İşletmelerin Daha Hızlı Büyümesine Yardımcı Olacak Fırsatlar Sunuyor
20.09.2023 15:00
115
A+
A-

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS, işletmelere dijital dönüşümde sektörlerinde lider konuma gelmeleri için yenilikçi yaklaşımıyla yol çiziyor. “Rise with SAP” ile şirketlere daha akıllı kararlarla hızlı aksiyon almaları yönünde fırsat sunarken orta ve uzun vadede ise tasarruf sağlıyor.

 

Özellikle pandemi sonrasında dijital dönüşüme şirketler tarafından artan taleple birlikte bulut bilişim teknolojileri pazarı hızlı bir büyüme gösterdi. Bulut bilişim hizmetleri, veri ve analitikte inovasyonun birincil kaynağı olması, düşük maliyeti, kolay ölçeklenebilirliği, yeniliklere hızla adapte olabilmesi, basit standardizasyonu gibi özellikleriyle işletmelerin dijitalleşme süreçlerinde en çok uygulanan çözümler arasında yer alıyor. Nagarro + MBIS, “Rise with SAP” ile, bu alandaki deneyimi sayesinde, işletmelerin daha hızlı büyümesine yardımcı olacak fırsatlar sunuyor.  

 

Daha hızlı ve akıllı kararlar almayı destekliyor

Nagarro + MBIS, ERP veri ve süreçlerini bulut teknolojilerine taşıma aşamasında işletmelerin yanında olurken, bu uygulama ile şirketlerin dijital dönüşümünü hızlandırmalarına, daha stratejik kararları daha hızlı almalarına yardımcı oluyor. İşletmelerin verileri daha iyi anlamlandırarak efektif bir şekilde yönetmelerine yardımcı olan Rise with SAP, gerçek zamanlı olarak iş verilerine erişmelerini ve bu verilere anında yanıt vermelerini sağlayarak hızlı tepki verme yeteneğini de artırıyor. Bunun yanı sıra “İş Süreci Zekası” özelliğiyle süreçleri takip etme, analiz etme ve geliştirmek için araç ve hizmetler sunarak verimsiz alanların belirlenmesi ve operasyonların optimize edilmesine yardımcı oluyor. “SAP İş Ağı” ile işletmelerin tedarikçiler, lojistik sağlayıcılar, bankalar ve iş ortakları ile tek bir platformda buluşmasına imkân veriyor. Böylece iş birliğini destekleyerek işlemleri kolaylaştırıp gerçek zamanlı tedarik zinciri görünürlüğü sağlıyor. 

 

İşletmelerin daha hızlı büyümesini desteklemek için tasarlanan “Rise with SAP”, ihtiyaçlara göre özelleştirilebilir bir dönüşüm haritası sunarak esneklik ve ölçeklenebilirlik planları yapmaya imkân sunuyor. Uygulama, sorunsuz bir bulut deneyimiyle basitleştirilmiş satın alma, yönetim süreçleri ve periyodik güncellemelerden yararlanılabilmeyi de sağlıyor.

 

Sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmada da önemli bir rol oynayan uygulama, kaynak tüketimini optimize ederek çevresel etkiyi azaltıp sosyal sorumluluk hedeflerini karşılama konusunda da kolaylık sunuyor. Hatta iş uygulamalarını BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri ile uyumlu hale getirebiliyor.

 

Orta ve uzun vadede tasarruf sağlıyor

 

Nagarro + MBIS Genel Müdürü Cenk Salihoğlu, “Rise with SAP” ile işletmelere dijitalleşme yolculuklarında bulut bilişimin ölçeklenebilirlik, esneklik ve yenilik gibi avantajlarından yararlanabilecekleri çözüm imkânı tanıyoruz. Verilere dayalı olarak daha akıllı kararlar almalarına ve sektörlerinde rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı oluyoruz” dedi. 

 

Nagarro + MBIS ve SAP Türkiye, 27 Eylül’de şirketlerin 6 ayda nasıl akıllı işletmelere dönüştürülebileceğinin detaylarıyla anlatılacağı bir webinar düzenleyecek.  “GROW with SAP İle Hızla Dijitalleşen Akıllı İşletmeler” başlıklı webinarda Nagarro + MBIS Satış Yöneticisi Tamer Taşdelen ve SAP Public Cloud Çözüm Uzmanı Aygen İrten, katılımcıları dijitalleşme yolcuğundaki püf noktaları hakkında bilgilendirecek. Webinara mbis.com.tr/etkinlik/sap-public-cloud-uygulamalari/ adresinden kayıt yaptırılabiliyor.

 

Nagarro + MBIS Hakkında

Bilgi teknolojileri sektöründe Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’i MBIS, dijital mühendislik alanında dünya lideri Nagarro’nun küresel ağına dahil olarak Nagarro + MBIS adıyla faaliyetlerine devam ediyor. Müşterilerine SAP danışmanlığının yanı sıra bundan sonra dijital mühendislik alanında da daha geniş vizyonla hizmet vermeye başlayan Nagarro + MBIS, hem iç pazarda hem de küresel pazarlarda şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerini başarıyla yönetmek için yenilikçi çözümler sunuyor. Nagarro + MBIS, hizmet sunduğu 450 müşterisinin akıllı kuruluş yapılanmasını oluşturmasına ve sektörlerinin geleceğini inşa etmesine destek oluyor. Sektörler arası temel süreçlerdeki uzun vadeli SAP deneyiminin yanı sıra, birçok endüstri, üretim ve kamu hizmetlerinde öne çıkan bir bilgi birikimine sahip Nagarro, 35 ülkede 19.500 çalışanla hizmet veren küresel bir SAP danışmanlık ve dijital mühendislik şirketi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı