DOLAR
32,3401
EURO
35,1021
ALTIN
2.310,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Nevşehir Kapem’de 50. Dönem Kursları İçin Kayıtlar Başladı

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve bugüne kadar binlerce kişiye ücretsiz sertifikalı eğitim imkanı sunan Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’de 50.

Nevşehir Kapem’de 50. Dönem Kursları İçin Kayıtlar Başladı
08.09.2022 13:00
331
A+
A-

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve bugüne kadar binlerce kişiye ücretsiz sertifikalı eğitim imkanı sunan Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’de 50. Dönem kursları için kayıtlar başladı.

 

Gülbahçe içerisindeki Paşakonağı’nda bulunan KAPEM’de 50. Dönem bu ay sonunda başlayacak. Merkezde bu dönemde  İngilizce A1 ve A2, Almanca A1 ve A2, Diksiyon Spikerlik ve Sunuculuk, Medya Okuryazarlığı, Türk İşaret Dili (TİD), İnternet Programcılığı, Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü, Yağlı Boya ve 10-14 yaş grubundaki çocuklar için Tiyatro Drama Kursları açılacak.

 

Hafta içi gündüz ve akşam ile hafta sonu açılması planlanan kurslara dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

 

 Kurslara katılmak isteyenler 20 Eylül 2022 tarihine kadar Paşakonağı’ndaki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurabilecekleri gibi www.nevsehir.bel.tr adresindeki hızlı menü içerisinde bulunan KAPEM Kurs Kayıt sekmesinden online olarak kayıtlarını yaptırabilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı