DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarla yapay zekayı öğrenmenin bir parçası haline dönüştürün

Olağanüstü performans ve taşınabilirlikle bir araya gelen güçlü yapay zeka araçları, NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarları ideal birer yatırım haline getiriyor Yeni eğitim dönemi yaklaşırken, NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar, çocuklarını öğrenme ve yaratıcılık adına en iyi araçlarla donatmak isteyen ebeveynler için ideal seçenek ortaya koyuyor.

NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlarla yapay zekayı öğrenmenin bir parçası haline dönüştürün
25.08.2023 21:40
129
A+
A-

Olağanüstü performans ve taşınabilirlikle bir araya gelen güçlü yapay zeka araçları, NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarları ideal birer yatırım haline getiriyor

Yeni eğitim dönemi yaklaşırken, NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar, çocuklarını öğrenme ve yaratıcılık adına en iyi araçlarla donatmak isteyen ebeveynler için ideal seçenek ortaya koyuyor. Rakipsiz performans sunan olağanüstü bileşenlere sahip bu dizüstü bilgisayarlar sayesinde öğrenciler her zamankinden daha hızlı bir şekilde ders çalışabilecek, oyun oynayabilecek ve yaratıcılıklarını ortaya koyabilecek.

NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar, farklı görevler için yapay zekanın gücünden yararlanabilen, alanında çığır açan grafik yongalarına sahip olarak geliyor. Bu yongaların getirdiği yapay zeka odaklı özellikler, FeTeMM uygulamalarıyla çalışırken işleri ve hesaplamaları hızlandırmaya yardımcı olarak öğrencilerin projeleri eskisinden çok daha hızlı sonuçlandırmalarını sağlıyor. NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar, 3 boyutlu modelleme ve tasarım gerektiren gelişmiş uygulamalarda tasarımın hayata geçme süresini kısaltmaya yardımcı oluyor ve böylece yaratıcı uğraşlara fazla zaman kalıyor. NVIDIA Canvas gibi uygulamalar, basit fırça darbelerini gerçek görüntülere dönüştürmek için yapay zekayı kullanarak öğrencilerin hayal gücünü ve yaratıcılıklarını daha da geliştiren çarpıcı manzaralar ve sanat eserleri oluşturuyor.

NVIDIA GeForce RTX40 serisi bir dizüstü bilgisayara yatırım yapmak, yalnızca mevcut eğitim döneminin ihtiyaçlarını karşılamak anlamına gelmiyor. NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar, desteklenen uygulama ve oyunlardan oluşan ve giderek büyüyen kütüphane sayesinde kullanıcısına yıllarca hizmet edebiliyor. Uygulamalar gelişmeye devam ettikçe, dizüstü bilgisayarınız yeni teknolojilere uyum sağlamak için ücretsiz sürücü güncellemelerinden yararlanabiliyor ve öğrencilerin her zaman büyük veya küçük herhangi bir projenin üstesinden gelebilecek donanıma sahip olmasını sağlıyor.

Performans her zaman tasarımdan ödün vermek anlamına gelmiyor. NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar, ince, sessiz ve uzun pil ömrüne sahip olacak şekilde tasarlandı. Bu, dizüstü bilgisayarınızın performansını, gücünü ve akustiğini en yüksek verimlilik için optimize eden yapay zeka destekli gelişmiş bir teknoloji paketi olan NVIDIA Max-Q sayesinde mümkün oluyor. İster ders çalışın, ister hafta sonu oyun oynayın, NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar her görevin üstesinden geliyor.

Oyun oynamak söz konusu olduğunda piyasanın en iyisi olan NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarların performansına güvenebilirsiniz. Çalışmaya ara vermeniz gerektiğinde en yeni oyunları dizüstü bilgisayarınızda çalıştırabilir, kalite ve performanstan ödün vermeden hızlı ve tempolu bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. DLSS 3 gibi teknolojiler en akıcı oyun deneyimi için kare hızlarını artırmaya yardımcı olurken, NVIDIA Reflex rekabetçi oyunlar için en düşük gecikme süresi ve en iyi yanıt hızını sunar. Işın izleme teknolojisi ise gerçekçi aydınlatmayı oyunlara taşıyarak oyun zevkinizi daha önce hiç deneyimlemediğiniz yeni bir düzeye taşır.

NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar ister ders çalışmak ister hafta sonu oyun oynamak veya yeni bir şeyler yaratmak için olsun, olağanüstü özellikler ve yıllar boyunca devam eden performans sunar. Öğrencilerin değişen müfredatına kolayca uyum sağlayabilen NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarlar en gelişmiş, en verimli ve en geleceğe dönük platformdur.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı