DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Okula dönüş heyecanına OMIX X5 ile ortak ol

Her çocuğun kendine has tutkuları ve istekleri vardır.

Okula dönüş heyecanına OMIX X5 ile ortak ol
06.09.2023 14:10
117
A+
A-

Her çocuğun kendine has tutkuları ve istekleri vardır. Bazısı oyun oynamayı sever, bazısı kitap okumayı bazısı ise film izlemeyi… Tutkusu ne olursa olsun onu yarı yolda bırakmayacak bir yol arkadaşına ihtiyaç duyan çocukların okula dönüş zamanında heyecanına ortak olan OMIX X5 ile her an daha keyifli!

Kimisi için bir üst sınıfa geçişi kimisi için ise ilk kez gideceği yepyeni bir okulu temsil eden bu aylarda ortak olan bir şey varsa o da heyecan. Çantaların, defterlerin, kalemlerin neredeyse her şeyin yenilendiği okula dönüş döneminde siz de OMIX X5 ile farklı bir geleceğin kapılarını aralayın. 

Çocuklar için bir telefonun en önemli özelliği en sevdikleri filmi izlerken de tutkunu oldukları oyunu oynarken de net ve akıcı bir ekrana sahip olmak. 6.56 inçlik HD+ ekranı ile seyir keyfine başka bir boyut kazandıran OMIX X5, 90 Hz yenileme hızı sayesinde tüm oyunları ultra akıcı hale getiriyor. Böylece çocuklar sevdikleri içerikleri ve öğretici ders videolarını keyifle takip edebiliyor.

Okul çıkışı gerçekleştirilen buluşmaların tadı ise bir başka. Okulda yaşanan tüm olayları detaylarıyla paylaşırken o anların yüzde oluşturduğu duyguları ölümsüzleştirmek paha biçilemez bir hatıra oluyor. OMIX X5, 50MP + 2MP arka ve 8MP ön kamerasıyla bu hatıraların kusursuz şekilde yakalamasını sağlıyor. 

Hem içerisinde oyunlar olsun hem arkadaşlarımla video ve fotoğraflarım olsun hem de ders notlarımın fotoğrafları olsun diyen çocukların vazgeçilmezi olacak OMIX X5, 4GB RAM + 128 GB’lik hafıza ve 6GB RAM + 128 GB’lik hafıza seçenekleriyle bitmek bilmeyen bir depolama alanı sunuyor. Tıpkı sabahtan akşama kadar enerjisi tükenmeyen çocuklar gibi 5000 mAh’lik bataryasıyla her zaman çocuğunuza yol arkadaşı oluyor, hızlı şarj ile de desteğini eksik etmiyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı