DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Omix x3 ile standartlar değişiyor

OMIX X3 İLE STANDARTLAR DEĞİŞİYOR! Her bir ürünü ile kullanıcılarına farklı deneyimler yaşatmayı hedefleyen OMIX, eşsiz tasarım ve fonksiyonel donanımı mükemmel bir uyum ile bir araya getiren X3 modelini teknoloji severlerle buluşturdu.

Omix x3 ile standartlar değişiyor
01.11.2023 12:50
126
A+
A-

OMIX X3 İLE STANDARTLAR DEĞİŞİYOR!

Her bir ürünü ile kullanıcılarına farklı deneyimler yaşatmayı hedefleyen OMIX, eşsiz tasarım ve fonksiyonel donanımı mükemmel bir uyum ile bir araya getiren X3 modelini teknoloji severlerle buluşturdu.

Geniş ürün portföyü ile akıllı telefon kategorisini ulaşılabilir kılan OMIX, yeni modellerini kullanıcıların beğenisine sunmaya devam ediyor. OMIX’in en yeni fiyat-performans modeli X3, hayatın her anına eşlik eden özellikleri, estetik tasarımı ve güçlü yapısıyla segmentinde ön plana çıkıyor.  

 

OMIX X3, 6.517 inç HD+ ekran donanımıyla kullanıcıları karşılarken 13MP AI Ana Kamera (Çift) ve 5MP Ön Kamerası sayesinde unutulmaz anılara eşlik ediyor. Eşsiz dizayn ile ulaşılabilir teknolojinin buluşma noktası OMIX X3, 4GB RAM-64 GB hafıza ile tüm hatıralarınızı en net şekilde saklama imkânı sunuyor.

 

Teknolojisi ve kaliteli tasarımıyla segmentinin üzerinde bir deneyim sunan OMIX X3, cam arka kapağı ve eşsiz çizgileri ile şıklığı simgeliyor. 

 

Zarif gövdesinin içerisinde yer alan 4500 mAh’lık bataryası ve Android 12 işletim sistemiyle de tüm gün yaşamın güzelliklerini eksiksiz yaşatıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı