DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti

Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti
23.07.2023 21:57
566
A+
A-

Hayatımızda önemli bir yer edinmiş olan teknoloji, araçlarda da boy göstermektedir. Günümüz araçları özellikle son zamanlarda artış göstermiş olan trafik kazalarına bağlı olarak daha güvenli bir şekilde imâl ediliyor. Bu da en azından kaza yaşansa bile ölüm riskini en aza indirmek amacıyla ortaya çıkan gelişmelerdir. Oldukça şık  tasarımlar, araçların içinden olduğu gibi dışından da rahatlıkla fark edilebilmektedir. Ancak tüm bunlar, maalesef aracın yolda kalmasına bazen engel olamaz. Yine de her zaman tedbirli olmakta fayda vardır.

Oto Kurtarıcı ve Çekici hizmetimiz sizler için her türlü koşulda hizmetine devam ediyor. Bunu da sigorta kapsamlı olarak yaptığı için ücret konusunda da sorun yasamazsınız. Sadece aracınızın sigortalı olması yeterlidir.

Hızlı Oto Kurtarıcı Hizmeti

Oto Kurtarıcı ve Çekici hizmetinde hızlılık ta önemli bir yere sahiptir. Bu anlamda firmamız, sizlerin araçlarına gereken önemi veren bir firmadır. Bundan dolayı da hem sizin hem de aracınızın yolda kalması sonucunda en az sorunla kurtarılması bizim için ilk sırada yer alır. Çünkü yolda kalma durumlarında kaza sonucu hayati risk taşıyan durumlar da ortaya çıkıyor ve bizler bunların ortadan kaldırılması için de daha hızlı olmaya özen gösteriyoruz.

Aynı zamanda personel bakımından da oldukça tecrübeli olduğumuzu söyleyebiliriz. Çünkü bir aracı çekiciye yerleştirme te ayrı maharet isteyen bir durumdur. Bu sırada da araç ikinci bir hasara uğrayabilir. Biz bu gibi durumları da sizlere yaşatmamak adına oldukça özenle hareket ediyor ve her hangi bir olumsuzluğa yol açacak durumlara mahal vermiyoruz.

Araçlar, yolda kaza yaptığı anda sağa sola savrulabilir. Bu da ikinci bir kazaya sebebiyet verebilir. Bu gibi durumlarda da yine Oto Kurtarıcı firmamız devreye girecek ve riskleri en aza indirecektir.

Güvenilir Oto Kurtarıcı

Firmamız yıllar öncesinden sergilemiş olduğu karakteri ve hizmetleriyle insanların gözünde güven kazanmayı başarmıştır. Bu da bizim sektörümüzde oldukça önemli bir konudur. Her kes sürekli yolda kalmaz tabii ki ama yolda kalmış olan birisi mutlaka bizleri size tavsiye edecektir. Zaten Oto Kurtarıcı ve Çekici firması olarak bizlerin ilerleme sağlamasında en doğal yoldur diyebiliriz.

Backlink