DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

POCO, 5. yıl Dönümü Kutlamaları Başladı

Genç teknoloji meraklıları arasında popüler bir teknoloji markası olan POCO, 5.

POCO, 5. yıl Dönümü Kutlamaları Başladı
22.08.2023 03:40
117
A+
A-

Genç teknoloji meraklıları arasında popüler bir teknoloji markası olan POCO, 5.yıl dönümünü kutlamak için 15 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında “POCO Karnavalı” kampanyası düzenliyor. Heyecan verici yıl dönümü etkinliklerinin yanı sıra kullanıcılar “Yıl Dönümü Mega İndirimi” ile çeşitli akıllı telefonları inanılmaz fiyatlara satın alma fırsatı buluyor.

Genç kullanıcıların ihtiyaçlarını her zaman göz önünde bulunduran POCO’nun yıl dönümü karnavalı, kullanıcılarla olan ilişkilerini daha da güçlendirirken genç Z kuşağının ihtiyaçları hakkında daha fazla bilgi edinmesine olanak tanıyor. POCO, heyecan verici bir dizi etkinlikle hedef kitlesi olan gençlerle güçlü bir bağ ve etkileşim kurmayı amaçlıyor. 

Marka, “POCO ile tempoyu yakala” temasıyla, POCO ürünlerini içeren heyecan verici ve eğlenceli deneyimler aracılığıyla fanları arasında karnaval havası yaşatmayı hedefliyor. POCO, kutlamaların bir parçası olarak en harika anılarını teknoloji meraklılarından oluşan küresel bir kitleyle paylaşan fanlarına çeşitli hediyeler sunuyor. Tüm fanlarına büyük değer veren POCO, son 5 yılda elde ettiği büyük başarının arkasında POCO fanlarının sürekli desteğinin olduğuna inanıyor. POCO F1’le çekilen kişisel fotoğraflarını paylaşan fanlara minnettarlık göstergesi olarak sınırlı sayıda ve özelleştirilmiş hediyeler veriliyor. POCO ve fanları, bu görkemli online etkinlik sayesinde kendilerine olan özgüvenlerini ve eşsiz tarzlarını sergileme fırsatını buluyor. 

Orta sınıf telefon segmentini hedefleyen POCO, pazarın ihtiyaçlarını tam olarak anlamanın, müşteri beklentilerini aşan yenilikçi ürünleri sürekli olarak geliştirmenin ön koşulu olduğuna inanıyor. Bu nedenle POCO, kısa süre önce küresel kamuoyu ve veri şirketi YouGov ile iş birliğine giderek Güneydoğu Asya pazarı olan Malezya, Endonezya, Filipinler, Tayland ve Vietnam olmak üzere beş ülkede orta sınıf telefon pazarına ilişkin algı ve beklentileri ayrıntılı bir şekilde anlamak için kapsamlı bir tüketici anketi gerçekleştirdi.

Genel anket verileriyle desteklenen bu bulgular, 21 Ağustos’ta Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenen “POCO Partners Southeast Asia Forum 2023 – Next steps: Gen Z changes the game” (POCO İş Ortakları Güneydoğu Asya Forum 2023: Sonraki adımlar: Z kuşağı oyunu değiştiriyor” etkinliğinde paylaşıldı. POCO Global Pazarlama Müdürü Anne Wang, etkinlikte yaptığı konuşmada orta sınıf veya yarı amiral gemisi akıllı telefonların son iki yılda geleneksel olarak premium telefon olarak kabul edilen telefonlarla aradaki farkı nasıl hızla kapattığını ve artık neredeyse aynı uzun pil ömrü, daha büyük depolama alanı, daha güçlü işlemci, daha fazla bellek ve mükemmel bir ekranı çok daha uygun fiyatlara sunduğunu aktardı.

POCO Global Ürün Pazarlama Müdürü Angus Ng, Lazada, MediaTek, PUBG ve Shopee’den üst düzey yöneticilerle bir araya gelerek Güneydoğu Asya ülkelerindeki e-ticaret, oyun, çipset ve akıllı telefon pazarlarındaki en son teknoloji trendlerini ve veriye dayalı içgörüleri tartıştı. Bu bulgular ve trendler, Z kuşağının bu pazarda meydana getirdiği önemli değişiklikleri ortaya koyarken aynı zamanda orta sınıf telefon dünyasında heyecan verici yeni fırsatlara da işaret ediyor.

POCO, teknoloji meraklısı genç kullanıcılarını net bir şekilde anlayan bir akıllı telefon markası olarak, eğlence konusunda inanılmaz performansa sahip uygun maliyetli cep telefonları sunmayı kendine amaç edinmiştir.

POCO, 5. yıl dönümünde POCO F5 serisi, X5 serisi M5 serisi ve C40’ta özel kutlama indirimleri sunmaktan büyük heyecan duyuyor. POCO Karnavalı’nı kutlarken siz de POCO’ya katılın ve bu büyük indirimden ilk yararlanan siz olun!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı