DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Prime Video Dünya Çapında Hit Olan The Summer I Turned Pretty Dizisinin 3. Sezonu için Yeşil Işık Yaktı

Prime Video bu hafta yaptığı açıklamayla The Summer I Turned Pretty adlı hit dizisinin üçüncü sezonuna yeşil ışık yaktığını duyurdu.

Prime Video Dünya Çapında Hit Olan The Summer I Turned Pretty Dizisinin 3. Sezonu için Yeşil Işık Yaktı
11.08.2023 13:30
116
A+
A-

Prime Video bu hafta yaptığı açıklamayla The Summer I Turned Pretty adlı hit dizisinin üçüncü sezonuna yeşil ışık yaktığını duyurdu. Jenny Han’ın çok satan kitap üçlemesinden uyarlanan ve anında büyük başarı kazanan Prime Video dizisi, özellikle genç kadın izleyicilerin beğenisini kazandı.

The Summer I Turned Pretty dizisinin ikinci sezonu Prime Video’nun tüm dizileri arasında halen en çok izlenen 10 içerikten biri. 14 Temmuz’da yayınlanmaya başlayan ikinci sezon, ilk üç gününde ilk sezonun iki katı izlenme oranına ulaştı. 

“Hayranların The Summer I Turned Pretty dizisine gösterdiği ilgiden ve Cuma akşamlarının eğlencesi haline getirmelerinden çok memnunuz,” diyen Amazon ve MGM Studios Başkanı Vernon Sanders şöyle devam etti: “Genç ve çeşitlilik içeren bir izleyici kitlesine sahip olan bu sıcak ve samimi dizi, müşteri tabanımızın genişliğini de gösteriyor. Jenny Han son derece yetenekli bir yazar; hayranları da hikayenin üçüncü bölümünü heyecanla bekliyor. Biz de bugün dizinin bir yaz daha devam edeceği haberini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Jenny Han, Sarah Kucserka ve Karen Rosenfelt ile wiip’teki dostlarımıza olağanüstü çalışmaları ve iş birlikleri için çok teşekkür ederiz.” 

Üçüncü Sezon için yeşil ışık yakıldığı WGA ve SAG-AFTRA grevlerinden önce açıklanmıştı. Üçüncü sezonun prodüksiyonuna bu sendikalarla çalışma koşulları için müzakereler tamamlanana kadar başlanmayacak. 

The Summer I Turned Pretty dizisinin üçüncü sezonuna yine dizinin yaratıcıları Han ve Sarah Kucserka liderlik ediyor. Amazon Studios ve wiip’in ortak yapımı olan dizide Han, Kucserka ve Karen Rosenfelt ile wiip adına Hope Hartman, Mads Hansen ve Paul Lee yönetici prodüktör olarak görev yapıyor.

Birden fazla kuşağı kapsayan The Summer I Turned Pretty dizisi bir genç kız ile iki erkek kardeş arasındaki aşk üçgeninin yanı sıra annelerle çocuklarının sürekli evrilen ilişkilerini ve kadın arkadaşların gücünü konu alıyor. Ergenlikten yetişkinliğe geçiş hikayesi niteliğindeki dizide ilk aşk, ilk kalp kırıklığı ve o mükemmel yazın sihri anlatılıyor. 

İkinci sezonu halen Prime Video’da her hafta yeni bir bölümle devam eden The Summer I Turned Pretty dizisinin sezon finali 18 Ağustos 2023 Cuma günü yayınlanacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı