DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Boğaziçi Kültür Sanat Turizm Festivali başlıyor

Milas Belediyesi’nin flamingolarıyla ünlü Boğaziçi Mahallesi’nde 18-19-20 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceği Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin basın tanıtım etkinliği düzenlendi.

Boğaziçi Kültür Sanat Turizm Festivali başlıyor
11.08.2023 13:30
148
A+
A-

Milas Belediyesi’nin flamingolarıyla ünlü Boğaziçi Mahallesi’nde 18-19-20 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceği Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin basın tanıtım etkinliği düzenlendi.

Ulusal öneme haiz olan sulak alan olarak tescillenen ve her yıl binlerce flamingonun barındığı Tuzla Sulak Alanı’na ev sahipliği yapan Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali gerçekleştirilecek. 18 Ağustos’ta başlayacak olan festivalde, birbirinden özel sokak gösterileri, animasyonlar, halk oyunları gösterileri, sergiler, DJ performansları, tiyatro gösterileri ile defileler düzenlenecek. Bargilya Festivali’nde Kerem Görsev, Hakan Peker, Gülsin Onay, Tolga Çandar, Bora Gencer, Aslıhan And Flüt Beşlisi de sahne alacak.

FESTİVALİN BASIN LANSMANI YAPILDI

3 gün sürecek ve özel misafirlerin katılacağı festival kapsamında 10 Ağustos Perşembe günü Dörttepe Mahallesi’nde basın tanıtım etkinliği düzenlendi. Festivalin organizatörü Arif Alaşan, program akışını sunarken, etkinlikte konuşan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu, “Güzel ve dolu dolu bir festival programı hazırlandı. Her günün farklı bir konsepti olacak. Hoş bir birliktelik yaşayacağız. Tüm misafirlerimize iyi eğlenceler diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Güney ise, “Bu yıl 1.’sini düzenlediğimiz Boğaziçi Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali 18 Ağustos’ta başlayacak. Tuz Binası ve Köy Meydanı’nda bir takım etkinliklerimiz olacak. Çeşitli misafirlerimiz ve gruplarımız konuk olacak, sahne alacak.” diye konuştu.

Boğaziçi Muhtarı Ferhat Karakoyun da “Boğaziçi Festivali’ni uzun süredir yapmak istiyorduk ancak yaşanan pandemi ile deprem, yangın gibi afetler nedeniyle ertelemek zorunda kaldık. Festival dolaysıyla çok heyecanlıyız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı