DOLAR
32,4593
EURO
34,8389
ALTIN
2.433,35
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

“Ratchet & Clank: Rift Apart NVIDIA Teknolojileriyle PC'ye Geliyor!

Insomniac Games’in uzun zamandır beklenen, aksiyon-macera-platform oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart, Nixxes Software tarafından PC’ye getiriliyor.

“Ratchet & Clank: Rift Apart NVIDIA Teknolojileriyle PC'ye Geliyor!
26.07.2023 15:30
117
A+
A-

Insomniac Games’in uzun zamandır beklenen, aksiyon-macera-platform oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart, Nixxes Software tarafından PC’ye getiriliyor. 26 Temmuz’da çıkışını yapacak Ratchet & Clank: Rift Apart, NVIDIA RTX IO, NVIDIA Reflex, NVIDIA DLAA, NVIDIA DLSS 3, gerçek zamanlı ışın izleme ve benzeri pek çok teknolojiyle donatılıyor.

  

Ratchet & Clank: Rift Apart  PC’ye Geliyor

Çok sevilen Ratchet & Clank serisi, eleştirmenlerce beğeniyle karşılanan Ratchet & Clank: Rift Apart’ın çıkışıyla birlikte yarın PC’ye geliyor ve oyun aşağıdakiler de dahil olmak üzere GeForce RTX platformunun sunduğu bütün avantajlardan faydalanıyor: 

  • NVIDIA DLSS 3  – Yapay zeka destekli performans artışı. 4K çözünürlükte, tüm ışın izleme efektleri açıkken ve ayarlar maksimuma getirilmişken GeForce RTX 4080 ve 4090 ekran kartı kullanıcıları 140+ FPS’in tadını çıkarabilecek.
  • NVIDIA Reflex – Ratchet & Clank: Rift Apart’ta sistem gecikmesi %48 oranında azaltılıyor
  • NVIDIA RTX IO – Yapıların çok daha hızlı yüklenmesine olanak tanıyan ekran kartı destekli depolama teknolojisi. 
  • NVIDIA DLAA – Ekran kartı konusunda sıkıntı yaşayan ama daha yüksek görüntü kalitesi isteyen kullanıcıları için oluşturulmuş yapay zeka destekli kenar yumuşatma. 
  • Işın izleme – Gölgeler, ortam aydınlatmaları ve yansımalar, GeForce RTX Ekran Kartlarının özel ışın izleme çekirdeklerinde en yüksek hızda işlenecek. 

NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLAA, NVIDIA Reflex, NVIDIA RTX IO, ve ışın izleme desteğiyle, GeForce RTX oyuncuları  Ratchet & Clank: Rift Apart’ın PC sürümünün keyfini çıkaracaklar. 

 

Diğer DLSS 3 Oyunları

Diğer DLSS oyunları arasında şunlar var:

  •  Remnant II – DLSS 2 desteğiyle piyasaya sürülüyor.
  •  NARAKA: BLADEPOINT  – Oyun ikinci yıl dönümünde ücretsiz olarak erişilebiliyor. NVIDIA DLSS 2 ve NVIDIA Reflex desteklerini içeriyor. 
  •  SYNCED – DLSS 3, Reflex ve ışın izleme destekleriyle bu yaz erişilebiliyor. 
  •   Wuthering Waves – DLSS 3 desteğiyle piyasaya sürülüyor.

 

70’ten Fazla Reflex Destekli Oyun

NVIDIA Reflex, sistem gecikmesini azaltarak hareketlerin çok daha çabuk algılanmasını sağladığı için rekabet içeren çok oyunculu oyunlarda oyunculara büyük bir avantaj sağlıyor ve tek oyunculu oyunları çok daha keyifli ve hızlı bir hale getirerek her oyuncunun vazgeçilmezi olmayı başarıyor. 

Aylık 50 milyon oyuncuya ulaşmayı başaran NVIDIA Reflex, Counter-Strike 2 betası da dahil olmak üzere, en iyi 10 shooter oyununun 9’unda mevcut ve GeForce oyuncularının yüzde doksanı tarafından desteklenen 70 oyunda aktif olarak kullanılıyor. 

 

Haftanın Reflex Haberleri

  • Ratchet & Clank: Rift Apart  – 26 Temmuz’da Reflex desteğiyle piyasaya sürülüyor.
  • Portal: Prelude RTX – Kütüphanesinde Portal olanlar için ücretsiz. Reflex desteği bulunuyor. 
  • Overwatch 2 – Overwatch 2: Invasion 10 Ağustos’ta erişilebiliyor. Reflex desteği bulunuyor.
  • VALORANT – Çin’de çıkışını yapıyor. Reflex desteği bulunuyor 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı