DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

Saha'dan Açık Çağrı: Londra'daki Delfina Vakfı Misafirlik Programına başvurular 17 Eylül'de Sona Erecek

Delfina Vakfı, SAHA ile işbirliği kapsamında Türkiye’den sanatçıların Londra’daki misafirlik programına başvurularını bekliyor! Altı veya on iki hafta sürecek olan program, Delfina Vakfı’nın kış sezonu kapsamında 4 Ocak – 27 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.

Saha'dan Açık Çağrı: Londra'daki Delfina Vakfı Misafirlik Programına başvurular 17 Eylül'de Sona Erecek
12.09.2023 11:10
94
A+
A-

Delfina Vakfı, SAHA ile işbirliği kapsamında Türkiye’den sanatçıların Londra’daki misafirlik programına başvurularını bekliyor!

Altı veya on iki hafta sürecek olan program, Delfina Vakfı’nın kış sezonu kapsamında 4 Ocak – 27 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Uçuş, konaklama ve yerel ulaşım bütçesine ek olarak katılımcıların üretim ve yaşam masraflarına da destek sağlanan işbirliğinde, başvuracakların Türkiye’de yaşayan, güncel sanatlar alanında çalışan ve İngilizce yeterliğe sahip sanatçılar olması bekleniyor. Açık çağrı ve misafirlik programıyla ilgili detaylı bilgi için rehber notlar dokümanını okuyabilirsiniz.

Başvurmak için Delfina Vakfı’nın internet sayfasındaki çevrimiçi başvuru formunu doldurup yükleyiniz. Başvuru öncesinde, rehber notları okumanızı önemle tavsiye ederiz.

Son başvuru tarihi: 17 Eylül 2023, Pazar – 01:59 UTC+03.00

Delfina Vakfı Hakkında

2007 yılında Londra’da kar amacı gütmeyen bir kurum olarak kapılarını açan Delfina Vakfı, düzenlediği misafir sanatçı ve küratöryel programlar, işbirlikleri ve kamusal etkinlikleri aracılığıyla yaratıcı pratikleri desteklemek ve uluslararası yeni diyaloglar oluşturmayı hedefliyor. SAHA, 2013 yılından bu yana Delfina Vakfı ile sürdürdüğü işbirliği kapsamında, Türkiye’den araştırmacı, sanatçı ve küratörlerin programlara katılımına destek veriyor. Her yıl belirli temalar dahilinde 4-12 hafta süren misafir sanatçı. programları farklı disiplinlerden 6-8 kişinin katılımıyla düzenleniyor.

saha.org.tr/is-birlikleri/birleik-krallk-2

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı