DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Samsung, Galaxy S21 FE modelini getirenlere, Galaxy S23 FE'yi 9.499 TL'den başlayan fiyatlarla sunmaya devam ediyor

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy S23 FE satın almak isteyen kullanıcıları için heyecan verici bir fırsat sunuyor.

Samsung, Galaxy S21 FE modelini getirenlere, Galaxy S23 FE'yi 9.499 TL'den başlayan fiyatlarla sunmaya devam ediyor
24.10.2023 04:40
70
A+
A-

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy S23 FE satın almak isteyen kullanıcıları için heyecan verici bir fırsat sunuyor. Samsung’un 31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak kampanyası kapsamında, kullanıcılar eski Galaxy S21 FE cihazını yeni Galaxy S23 FE ile avantajlar ve uygun fiyatlarla değiştirebilecek.

Samsung Electronics Türkiye, kullanıcıların piyasaya yeni çıkan Galaxy S23 FE (Fan Edition) modeline daha avantajlı şartlarla erişebilmesi için özel bir kampanya başlattı. 31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, Samsung Galaxy S21 FE cihazlarını getiren kullanıcılar, Galaxy S23 FE modeline çeşitli avantajlarla sahip olacak. Tavsiye edilen satış fiyatı 23.999 TL olan Galaxy S23 FE 128GB modeli, S21 FE modelini getiren kullanıcılar için 9.499TL’den başlayan özel fiyatlarla satın alınabilecek. Böylece eski cihazlarının değeri 12.000 TL’ye kadar yükselebilecek. Ayrıca getirilecek eski ürüne 2.500 TL’ye varan ek takas desteği  olanağı da veriliyor. Samsung, bu kampanya ile Galaxy S21 FE sahiplerini en son teknoloji ile buluştururken, akıllı telefonlarını ekonomik bir şekilde güncellemelerini sağlıyor.

Samsung’un Galaxy S23 FE modeli, çekici tasarımı, yüksek performansı ve çevre dostu özellikleri bir araya getirerek S serisinin en beğenilen özelliklerini tek bir cihazda topluyor. Dayanıklı Corning Gorilla Glass 5 ekran ve alüminyum çerçeve, hem zarif hem de sağlam bir görünüm sunarken, doğadan ilham alan renk seçenekleriyle farklı zevklere hitap ediyor. Galaxy S23 FE, göz alıcı kamera özellikleriyle fotoğraf ve video çekiminin sınırlarını zorluyor. 8K video kayıt özelliği, profesyonel seviyede, berrak bir netlikle videolar çekilmesine olanak sağlıyor. Bu, her karede olağanüstü bir detay zenginliği anlamına geliyor.

Özel “Nightography” fonksiyonu, gece çekimlerinde bile gün ışığında elde edilebilecek bir aydınlık ve netlik sunarak, karanlıkta dahi eşsiz sonuçlar alınmasını sağlıyor. Bu, özellikle az ışıklı ortamlarda bile kaliteli selfie, fotoğraf ve video elde etmek isteyenler için mükemmel bir çözüm sunuyor. Galaxy S23 FE’nin 50 MP’lik arka kamerası, optik görüntü sabitleme (OIS) ve çift piksel otomatik odaklama ile donatıldı. Bu da hareketli anların bile net ve ayrıntılı bir şekilde yakalanmasına olanak tanıyor. Kameranın 3x optik zoom ve 30x dijital zoom yetenekleri sayesinde, uzaktaki objeler ve detaylar bile kristal netliğinde görüntülenebiliyor.

Galaxy S23 FE’nin 4nm teknolojisine sahip güçlü Exynos 2200 işlemcisi ve 8 GB belleği, oyun deneyimini sadece iyileştirmekle kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılara daha akıcı, daha gerçekçi ve kesintisiz bir deneyim sunarak mobil oyun dünyasına tamamen yeni bir perspektif kazandırıyor.

Galaxy S23 FE, 3.9 kat daha geniş buhar haznesi ile maksimum ısı kontrolü sağlayarak performansın stabil kalmasını sağlıyor. Ayrıca, 6.4 inç Dynamic AMOLED 2X ekranı ile canlı renkler ve akıcı bir görüntü sunuyor. Güçlü 4,500 mAh bataryası, kablosuz şarj ve hızlı şarj özellikleri, günlük kullanımı kolayca karşılayabilirken, çevre dostu tasarımı ve sertifikalı aksesuarları ile sürdürülebilirlik odaklı bir seçenek sunuyor. Samsung Galaxy S23 FE’nin kablosuz güç paylaşımı özelliği sayesinde, kullanıcılar telefonlarını bir güç kaynağı olarak kullanarak Buds kulaklıklarını ve Galaxy Watch saatlerini kablosuz olarak şarj edebiliyorlar.

Samsung Galaxy S23 FE, estetik, performans ve sürdürülebilirlik konularında birleşerek kullanıcıların beklentilerini tek bir potada buluşturuyor ve teknoloji meraklıları için çekici bir seçenek olarak öne çıkıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı