DOLAR
32,3764
EURO
35,0246
ALTIN
2.326,54
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Sancaktepe Semt Pazarı’nın Çatı İmalatı Tamamlanıyor

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Sancaktepe Mahallesi’ne inşa edilen Kapalı Pazar Alanı ve Kültür Merkezi’nin üstü kapatılmaya başlandı.

Sancaktepe Semt Pazarı’nın Çatı İmalatı Tamamlanıyor
01.11.2022 14:20
211
A+
A-

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Sancaktepe Mahallesi’ne inşa edilen Kapalı Pazar Alanı ve Kültür Merkezi’nin üstü kapatılmaya başlandı. Çatı imalatının tamamlanmasının ardında çevre düzenleme ve ince işçiliği yapılacak olan tesisin kısa süre içinde hizmet vermesi bekleniyor.

 

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Altınok, yeni nesil kapalı semt pazarının çatısında yer alacak güneş enerjisi panelleriyle enerji üretileceğini ve buranın kendine yetebilen özelliğe sahip olacağını belirtti.

 

Altınok, “Güneş enerjisi ile elektrik üretecek, ısıtma ve soğutma sistemiyle konforlu bir alışveriş imkânı sunacak eserimiz hem kapalı pazar alanı hem de çok amaçlı kültür merkezi olarak hizmet verecek. Vatandaşlarımız yeni nesil semt pazarımızda yazın serin, kışın sıcak bir ortamda alışveriş yapma imkânı bu​lacak.” ifadelerini kullandı.​

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı