DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Sarmaşık Zamanı 21 Eylül'de TOD'da

Türkiye’nin önde gelen dijital platformlarından TOD’un heyecanla beklenen yeni dizisi “Sarmaşık Zamanı” için geri sayım başladı.

Sarmaşık Zamanı 21 Eylül'de TOD'da
18.08.2023 18:50
183
A+
A-

Türkiye’nin önde gelen dijital platformlarından TOD’un heyecanla beklenen yeni dizisi “Sarmaşık Zamanı” için geri sayım başladı. “Sarmaşık Zamanı”nın bugün yayınlanan yepyeni tanıtım filminde dizinin yayın tarihi 21 Eylül 2023 olarak açıklandı. 

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Onur Tuna’nın yanı sıra Hazal Türesan, Yiğit Kirazcı, Emre Karayel ve Tilbe Saran gibi çok sayıda güçlü oyuncuyu barındıran “Sarmaşık Zamanı” dizisi 21 Eylül’den itibaren her Perşembe TOD’da izleyiciyle buluşacak.

TOD’un yerli özgün içerik kütüphanesinin en yeni ve ilgi çekici içeriği olan Sarmaşık Zamanı, güçlü oyuncu kadrosu, merak uyandıran hikayesi ile seyirciyle buluşmak için artık gün sayıyor. TOD Originals içeriği Sarmaşık Zamanı’nın yeni teaser’ı, izleyicilere dizinin sürükleyici hikayesinin bilinmeyenleriyle ilgili bir kapı aralıyor.

Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu projenin senaryosunu Savaş Korkmaz kaleme alırken, oyuncu kadrosunda usta isimler Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım, Müge Bayramoğlu ve Fatih Berk Şahin yer alıyor. Sarmaşık Zamanı’nın dev oyuncu kadrosunda ayrıca Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray, Yılmaz Sütçü gibi başarılı isimler bulunuyor. Dizinin idari yapımcılığını ise OM CONTENT üstleniyor.

TOD’un yurt dışında da izleyiciyle buluşacak yeni dizisi Sarmaşık Zamanı, Türkiye ile aynı anda MENA bölgesinde yayınlanacak.

KONUSU:

Mutlu bir evliliği, sevdiği bir işi olan Ezgi, bir gün karşısına çıkan bir yabancının söyledikleriyle inandığı her şeyi sorgulamaya başladı. Kocası Kerem, gerçekte nasıl bir insandı? Görünüşte mutlu olan evlilikleri belki de dağılmanın eşiğindeydi. Ezgi, duyduklarına mı, gördüklerine mi yoksa hissettiklerine mi inanması gerektiğini bilmiyordu. Sorgulamalarının sonucunda Ezgi kendini bir karakolda bulacaktı. Kerem, bir kadını öldürmüş olabilir miydi? 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı