DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Takımını kur sahaya çık 4 . Geleneksel besketbol turnuvası sona erdi 

Gençleri spora yönlendirerek sporu sevdirmek, boş zamanlarını etkili ve yararlı bir şekilde değerlendirmek ve kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla düzenlenen Takımını Kur Sahaya Çık 4.

Takımını kur sahaya çık 4 . Geleneksel besketbol turnuvası sona erdi 
28.07.2023 19:00
135
A+
A-

Gençleri spora yönlendirerek sporu sevdirmek, boş zamanlarını etkili ve yararlı bir şekilde değerlendirmek ve kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla düzenlenen Takımını Kur Sahaya Çık 4. Geleneksel Basketbol Turnuvası 28 Temmuz 2023 Perşembe günü sona erdi.

Takımını Kur Sahaya Çık 4. Geleneksel Basketbol Turnuvasına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İYİ Parti İlçe Başkanı Nezvat Ulu, Belediye Meclis Üyesi Gökhan Doğan, Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Çeşmeliler ve vatandaşlar katıldı.

Birbirinden zevkli ve heyecanlı müsabakalara sahne olan Takımını Kur Sahaya Çık 4. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvasında ayrıca 3’lük yarışması, yetenek yarışması, kadınlar şut yarışması, en değerli oyuncunun (mvp) seçilmesi ve gösteri maçı gerçekleştirildi.

Takımını Kur Sahaya Çık 4. Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvasında şampiyon olan takıma ve yarışmalarda dereceye giren sporculara kupalarını ve ödüllerini Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul takdim ettiler.

            Sporun kardeşlik ve dostluk olduğunu belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, gençleri spora yönlendirerek sporu sevdirmek, boş zamanlarını etkili ve yararlı bir şekilde değerlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek için bu spor organizasyonlarına desteklerinin her zaman devam edeceğini belirtti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı