DOLAR
32,3241
EURO
34,9742
ALTIN
2.312,74
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Tether, Holepunch ve Synonym İle Birlikte Eşler Arası Kredi Sistemi Pear Credit’i Lanse Etti!

Pear Credit, kredi veren kurumların eşler arası kredi tokenları oluşturmasına olanak sağlayan eşler arası kredi sistemi olarak duyuruldu.

Tether, Holepunch ve Synonym İle Birlikte Eşler Arası Kredi Sistemi Pear Credit’i Lanse Etti!
31.10.2022 12:00
279
A+
A-

Pear Credit, kredi veren kurumların eşler arası kredi tokenları oluşturmasına olanak sağlayan eşler arası kredi sistemi olarak duyuruldu. Tether, Holepunch ve Synonym tarafından kurulan Pear Credit, kredi ihraççılarına blok zincirlere veya herhangi bir küresel paylaşımlı ağa bel bağlamadan daha hızlı, daha ucuz ve daha ölçeklenebilir bir token formatı sağlayan katkısız bir eşler arası protokol vaat ediyor.

 

Pear Credit; Tether, Holepunch ve Synonym tarafından geliştirilen ve insanların ekonominin kontrolünü tekrar ellerine almasını sağlayacak olan, bir dizi eşler arası uygulamaların arasında yer alan mihenk taşı ürünlerden biri. Pear Credit, geleneksel kredi sistemlerinin aksine, yüksek ölçeklenebilirlik ve dayanıklılığa erişmek için eşler arası teknolojiyi kullanan ve büyük işletmeler ve tek kişilik şirketler için mükemmel olan şeffaf bir muhasebe sistemi. Pear Credit, hediye kartları, ödül puanları, stablecoin'ler ve akla gelebilecek her türlü krediyi vermek isteyen şirketler için mükemmel bir araç olacak.

 

Tether CTO’su Paolo Ardoino konuya ilişkin açıklamasında “Pear Credit'in dünyada kredi veren tüm şirketler için kullanımı kolay, ölçeklenebilir bir modül ve esnek bir çözüm olduğunu düşünüyoruz; hediye kartları, ödül tokenları, seyahat milleri ve stablecoin'ler, bunların hepsi mümkün. Böyle bir ürünün değeri o kadar büyük ki, potansiyelinin pek çok yönü henüz tam olarak keşfedilmedi.” şeklinde konuştu.

 

Holepunch Inc. CEO’su Mathias Buus, eşler arası uygulamaların Web 2'den geçişe yardımcı olma konusunda esas teşkil edeceğine işaret etti. Buus, sözlerini “Günümüzün geleneksel finansal uygulamalarının çoğunun çalışma şekli gibi merkezileştirilmiş bir altyapı üzerinden faaliyet gösteren merkezi kuruluşlara güvenmek yerine, Pear Credit tamamen şeffaf, ölçeklenebilir, merkezi olmayan yapıya sahip ve açıktır.” şeklinde tamamladı.

 

Synonym şirketinden John Carvalho, konuya ilişkin olarak “Pear Credit, mevcut kredi sistemleri ve token formatları açısından tam manasıyla bir yükseltme olacak. Pear Credit Lightning-Network tarzındaki hızı son teknoloji P2P ağ bağlantılı depolama sistemleriyle birleştirerek, yeni bir dijital toplum ve ekonomi çağının kapısını açacaktır. Bitcoin ve kredi dışında her şey ise geçersiz olacak.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı