DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Türkiye Finans ile teminat mektubu başvuruları artık dijitalde

Türkiye Finans ile teminat mektubu başvuruları artık dijitalde
04.02.2024 11:16
9
A+
A-

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle ön plana çıkan Türkiye Finans, dijital teminat mektubunu devreye alarak müşterilerine hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde kullanım sağlarken öncü dijital bankacılık uygulamalarıyla ticareti desteklemeye devam ediyor.

 

Dijitalleşmedeki öncü rolü ve yeri zamanı olmayan bankacılık uygulamalarıyla hayatı kolaylaştırmaya devam eden Türkiye Finans, taraflar arasındaki ticari ilişkiyi banka güvencesi altına alan teminat mektubu başvurularının dijitalden yapılmasını mümkün hale getirdi.

 

Türkiye Finans’ın bu hizmeti dijitalden sunmasıyla birlikte teminat göstermesi gereken tüm tüzel kişiler karşı tarafa verilmek üzere Türkiye Finans Teminat Mektubu başvurusu yapabilecek. Müşteriler, Türkiye Finans şubelerinin yanı sıra Türkiye Finans İnternet Şubesi üzerinden Dijital Teminat Mektubu başvurusunda bulunabilecek.

 

İhtiyacı olan müşterilerin Türkiye Finans’ta kullanılabilir uygun teminat mektubu limiti olması durumunda taleplerini internet şubemizden zaman kaybetmeden yapabilecek. Böylece şubeye gelmeden; ofisten, evden her yerden talebini ileterek zamandan tasarruf ederken, kağıtsız bankacılık deneyimiyle işlemleri doğa dostu olarak gerçekleştirebilecek.

 

Türkiye Finans’ta internet şube üzerinden sağlanan Dijital Teminat Mektubu ile birlikte geçici-EKAP İhale Mektubu, Eximbank Mektubu, Gümrük Teminat Mektubu, Özel Sektör Mektupları başta olmak üzere firma limitleri dahilinde tüm e-mektup konularında mektup düzenlenebilecek. Ayrıca internet şubeden TL, USD, EUR para birimlerinde Teminat Mektubu düzenlenecek. Tüm mektup türleri için gelişmiş şablon metinlerine de başvuru sayfasından ulaşılabilecek.

 

Türkiye Finans Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Altun konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hızla gelişen dijital teknolojiler alt yapılarda ve iş yapış modellerinde kesintisiz bir dönüşüm ihtiyacına yol açıyor. Müşterilerin değişen beklentileri ve ihtiyaçları sektörün dijitalleşmesini de hızlandırdı. Artık müşteriler ihtiyaçlarının doğduğu anda ve yerde, zamandan ve mekândan bağımsız hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde 7 gün 24 saat karşılanmasını istiyor. Bizler de Türkiye finans olarak “Hayat Mobil Bankan Mobil” diyoruz ve bankamızın dijitalleşme endeksini her geçen gün yükseltiyoruz. Böylelikle dijitalleşmedeki öncü rolümüzle, üretime ve ticarete verdiğimiz güçlü desteği daha da güçlendirmeye devam ediyoruz. Son olarak, taraflar arasındaki ticari ilişkiyi banka güvencesi altına alan teminat mektubu başvurularının dijitalden yapılmasını mümkün hale getirerek ticari müşterilerimizin işlerini kolaylaştırdık.”

Ayrıntılı bilgi için;