DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

VALORANT Bölüm 07 Kısım 02'nin yeni haritası Sunset'i erişime açıldı

Riot Games ve VALORANT Bölüm 07 KISIM 02’nin yeni haritası Sunset’i duyurdu.

VALORANT Bölüm 07 Kısım 02'nin yeni haritası Sunset'i erişime açıldı
05.09.2023 03:10
140
A+
A-

Riot Games ve VALORANT Bölüm 07 KISIM 02’nin yeni haritası Sunset’i duyurdu.

Riot’un da merkez şehri olan Los Angeles’tan esinlenerek tasarlanan Sunset; yemek kamyonları, Art Deco ve Mission tarzı mimari, trafik, neon günbatımı ve bazı yerel graffiti sanatçılarının çalışmaları gibi Los Angeles’ın pek çok vazgeçilmez kültürel öğesini barındırıyor. 3 koridorlu ve 2 bölgeli bu haritada oyuncuların izleyecekleri stratejilerde Orta kontrolüne önem vermesi gerekecek.

VALORANT, Bölüm 07 Kısım 02’yle resmi olarak çıkış yapacak takım temelli rekabetçi sistemi Premier için de yeni güncellemeler paylaştı. Bu güncellemelerle oyuna resmi kümeler eklenirken, haftalık karşılaşmalar artık rekabetçi harita havuzundaki 7 haritanın hepsini kapsayacak ve bundan sonra oyuncuların kariyer geçmişleriyle sonuçları takip edilecek.

Bunun yanı sıra Premier ilerleyen zamanlarda VCT’yle de ilişkilendirilecek. Profesyonel seviyeye giden bu yolla ilgili ilk değişiklikler 2024’ün başlarında hayata geçecek. Premier’in çıkışıyla ilgili daha fazlasını incelemek ya da sistemle ilgili bilgilerinizi tazelemek istiyorsanız lütfen playvalorant.com/tr-tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı