DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

Xiaomi Kite Cup Kazananları Ödülleriyle Buluştu

Küresel teknoloji lideri Xiaomi sponsorluğunda organize edilen Xiaomi Kite Cup rüzgarıyla ünlü Akyaka Kite Beach’te gerçekleşti.

Xiaomi Kite Cup Kazananları Ödülleriyle Buluştu
08.08.2023 19:30
113
A+
A-

Küresel teknoloji lideri Xiaomi sponsorluğunda organize edilen Xiaomi Kite Cup rüzgarıyla ünlü Akyaka Kite Beach’te gerçekleşti. Redmi Note 12 serisi iletişimi kapsamında gerçekleşen yarışma sonucunda dereceye giren yarışmacılar ödülleriyle buluştu. 

 

Her yönüyle etkileyici Redmi Note 12 Serisi’nin sürdürülen iletişim çalışmaları kapsamında Akyaka Kite Beach’te uzun bir aradan sonra ilk kez freestyle kite sörf yarışması gerçekleştirildi. Xiaomi Community ve Akyaka Kite Sörf Topluluğu’nu bir araya getiren heyecan dolu yarışmada sporcular birbirinden etkileyici performanslar sergiledi. Yoğun ilgiyle takip edilen yarışmaya yerli ve yabancı pek çok sporcu katıldı. Yarışma sonucunda dereceye giren yarışmacıların ödüllerini Akyaka Kite Topluluğu’nun önemli isimlerinden Mustafa Sandal, Onur Yılmaz ve Öykü Yılmaz takdim etti. 

 

5 Ağustos tarihinde profesyonel kite sörfçülerin katılımıyla gerçekleşen yarışmada erkeklerde birinci Yücel Paralık, ikinci İlhan Akyurt ve üçüncü John Perez oldu. Kadınlarda birinci Çisin Özen, ikinci Anastasia Soshenko ve üçüncü Burcu Akpınar oldu. 

Keşfetmeyi, deneyimlemeyi ve aktif bir hayat tarzını benimseyen kullanıcılar için tasarlanan Redmi Note 12 Serisi ile ekstrem bir su sporu olan kite sörf topluluğunu bir araya getiren iş birliği, Redmi Note 12 Serisi ve hedef kitlesiyle arasında kurduğu bağı güçlendirdi.

Her yönüyle etkileyici Redmi Note 12 Serisi Kite Beach’te kullanıcılarının anılarına ortak oluyor

Fotoğrafçılık ve genel kullanıcı deneyimini yeniden tanımlayan amiral gemisi telefonları ile Redmi Note 12 Serisi her yönüyle etkileyici maceralarında Akyaka Kite Beach’te de kullanıcılarının yanında oluyor. Her anın kıymetli olduğu sahilde, gelişmiş kamera özellikleri ile Redmi Note 12 serisi hem gece hem de gündüz tüm ışık koşullarında gerçekleşen etkinliklerde kusursuz bir yol arkadaşı oluyor. Birinci sınıf görsel, işitsel ve ses teknolojisi ile sahildeki kalabalık seslerin arasında kullanıcılara mükemmel bir performans sunuyor. 

Her anı kaydetmek isteyen kullanıcılar için de mükemmel bir tercih olan Redmi Note 12 serisi, kullanıcıların pili sorun etmeden her şeyi yapabilmeleri ve hiçbir anı kaçırmamaları, sosyal medya etkinlikleri, fotoğrafçılık, video çekimi ve daha fazlası için kolayca uzun süreli kullanım sağlayan pil ömrü ve segmentinde fark yaratan hızlı şarj özellikleriyle de sörfçülerin ve izleyenlerin anılarına ortak oluyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı