DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Yahyalı belediyesi çavdaruşağı Mahallesi’ndeki hizmetlerin açılışını yaptı

Yahyalı’nın Çavdaruşağı Mahallesi’nde Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Yahyalı Belediyesi tarafından yaptırılan Köy Yaşam Merkezi, Halı Saha, Mesire Alanı ve okul çevre düzenlemesi törenle hizmete açıldı.

Yahyalı belediyesi çavdaruşağı Mahallesi’ndeki hizmetlerin açılışını yaptı
22.09.2022 01:30
225
A+
A-

Yahyalı’nın Çavdaruşağı Mahallesi’nde Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Yahyalı Belediyesi tarafından yaptırılan Köy Yaşam Merkezi, Halı Saha, Mesire Alanı ve okul çevre düzenlemesi törenle hizmete açıldı.

 

Açılış törenine Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları Mehmet Yücel, Yusuf Deliktaş, Duran Safrantı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Törende açılış konuşmasını yapan Başkan Esat Öztürk; “ Buranın yapımına destekte bulunan Akfen Enerji’ye Derin Enerji’ye yürekten teşekkür eniyorum. Burası 1200 metrekarelik bir alan sahip. Halı sahamız harika manzarası ve yeri olan bir yerde. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımıza saygılar sunuyor, yürekten teşekkür ediyorum. Erciyes’e yüksek irtifa kampı yaptılar ama sıkıştıkları zamanda burayı kullanabilirler. Burada emekleri var hizmetleri var. Buradan Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek’e teşekkürüm var. Geleli 3 ay oldu ama gerçekten 3 yıl gibi bölgemize hizmetleri geçti. Kayseri’nin atom karıncası diye tabir ettiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç Başkanımıza da gönülden yürekten teşekkürüm var. Her zaman istemesini bildik, onlarda verdiler. Avrupa standardında BSK dediğimiz sıcak asfaltın şuanda çalışması devam ediyor. Şöyle bir algıyı da kırmak istiyoruz. Sosyal medyada paylaşımlarımız da altını çizerek vurgu yapmanızı ben istirham ediyorum. Kapuzbaşı yolu gidilecek bir yol değil, standarda uygun bir yol değil, gibi bir algı insanlarımızın kafasında var ama bu algıyı bizim mutlaka kırmamız lazım. Ben özellikle bu konuda bize görevlerin düştüğünü biliyorum. Halı sahamız Çadıruşağındaki kardeşlerimize hayırlı olsun. Zamantı ırmağı üzerine bir de köprü yaptıracağız. İnsanlarımız ırmaktan geçebileceği bir köprüyü hemen yaptırmamız lazım. Buraya teşriflerinizden dolayı her birinize gönülden teşekkürüm ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı