DOLAR
32,5194
EURO
34,7897
ALTIN
2.423,01
BIST
9.728,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Akıllı Lens Fiyatları Hakkında Merak Edilenler

Akıllı Lens Fiyatları Hakkında Merak Edilenler
23.09.2022 21:25
1.883
A+
A-

Gözler, yaşanılan sorunların ardından yaşam kalitesinde ciddi anlamda düşüşlerin yaşanmasına sebebiyet veriyor. Daha öncesinde bu konuda yalnızca klasik tarzdaki yöntemler insanların karşılarına çıkartılmış olsa da günümüzde gelişen teknoloji ile beraber artık bu konuda son derece etkili çözümler ortaya çıkmaya başladı. Akıllı lens fiyatları da D.r Berkant Bozdağ ve ekibine en fazla sorulan konulardan bir tanesi olmayan devam ediyor.

 

İnsanların gözlerinin iç kısımlarında doğal bir lens bulunmaktadır. Saydam ve esnek bir yapıya sahip olan bu lens sayesinde kişi yakını ve uzağı net şekilde görebilmektedir. Lakin yaşın ilerlemesi ile beraber göz içerisindeki lens saydamlığını yitirdiği için uzağı ya da yakını görme konusunda problemler başlar. İlk başlarda bu problemler çok fazla önemsenmiyor olsa da ilerleyen zaman ile birlikte görme konusundaki sorunlar çok daha ciddi anlamda kendini gösterir. Birçok kişi bu aşamada akıllı lens fiyatları konusunda araştırma yapmak yerine gözlük ve kontakt lens arayışına giriyorlar. Gerçekte ise ömür boyunca bu ürünlere para vermek yerine akıllı lensi tercih etmek, kullanıcılara tahmin ettiklerinden çok daha ciddi anlamda maddi ve kullanım avantajı sağlamaktadır.

Pro Akıllı Lens Fiyatları

 

Günümüzde akıllı lens fiyatları olduğu zaman gelişen teknoloji ile beraber artık insanların karşılarına farklı alternatifler çıkmaya başladı. Var olan farklı akıllı lensler sayesinde insanlar kendi isteklerini en iyi şekilde yerine getirecek olan lensi kolaylıkla seçme imkanına erişebiliyorlar. Dr. Berkant Bozdağ, bu aşamada kişilerin en yüksek performans ile görebilmelerine olanak sağlanması adına akıllı lens araştırmalarını çok dikkatli bir şekilde araştırmalarını gerçekleştiriyor. Alcon firması tarafından üretilmekte olan akıllı lensler ise bu aşama kişilerin kullanması adına tercih edilen lens türü olarak ön plana çıkıyor.

Daha öncesinde kullanılmakta olan trifokal yani 3 odaklı lenslerin yüzeyinde 20 kadar halka içeriyor. Var olan bu halkaların her birinin ışık kırma indexi birbirinden farklı. Dolayısıyla her bir halka kişinin farklı mesafeyi görmesini sağlar. Lakin halkaların arasındaki geçiş zonlarında ışık kırma indexlerinde farklılıklar olması kimi sıkıntıları beraberinde getirir. Özellikle de geceleri ortaya çıkan kontrast kaybı ve ışık saçılmaları kimilerinin mutsuz olmasına sebebiyet verebilmektedir.

2020 senesi içerisinde Alcon Vivity’nin FDA onayı alarak kullanılma girmesi ile beraber ise trifokal lenslerin kullanımı ile beraber yaşanan bütün problemleri ortadan kaldırmayı başardı. Dr. Berkant Bozdağ tarafından da tercih edilen bu akıllı lens halkasız yapıya sahiptir. Santraldeki dışbükey yapısı sayesinde çok fazla odağa gerek kalmadan kişinin her mesafeden gözlüksüz şekilde görmesini sağlar.

Yakın, orta ve uzak mesafede kusursuz oranda görmeyi mümkün kılmasından dolayı artık akıllı lens fiyatları hakkında araştırma yapan insanların sayısı her geçen gün artıyor. Genel olarak bakıldığı zaman akıllı lens fiyatları model ve markaya göre farklılıkları içerisinde barındırmaktadır. Dolayısıyla doğru şekilde fiyat bilgisinin alınabilmesi adına ilk olarak Dr. Berkant Bozdağ ve ekibi ile iletişime geçilerek göz muayenesinin yapılması gerekmektedir. Daha sonrasında hem yapılacak işlem hem de ücret konusunda detaylı bilgiler iletilmektedir.

Akıllı Lens Fiyatları Pahalı Mı?

Görme konusunda sorun yaşamakta olan insanların bazıları akıllı lens fiyatları hakkında araştırma yaparken fiyatların yüksek olabileceğini düşünüyorlar. Fakat https://www.berkantbozdag.com adresi ziyaret edildiği zaman da görülebileceği üzere akıllı lens kişiye ömürlük bir çözüm sunar. Dolayısıyla kişinin hayatı boyunca gözlük ve kontakt lens için ödeyeceği ücret göz önünde bulundurulduğunda, akıllı lens için verilecek fiyat oldukça düşük olacaktır.