DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Toptan Eteklerin Bir Numaralı Adresi Ayshan Moda

Toptan Eteklerin Bir Numaralı Adresi Ayshan Moda
12.10.2022 15:31
1.486
A+
A-

Her yaştan kadının beklentisine uygun seçenekler bulabileceği tesettür giyimde oldukça çeşitli etek modeli bulmak mümkün. Özellikle son yıllarda tesettür modasına canlı renklerin ve desenlerin eklenmesiyle, kadınlar için çok daha fazla seçenek ortaya çıktı. Desenli etek modelleri, ikili takımlar, düz renkler ve çok daha fazlası toptan eteklerin bir numaralı adresi Ayshan Moda’da!

Siz de birbirinden şık ve kaliteli toptan etek seçeneklerini koleksiyonunuza eklemek istiyorsanız, Ayshan Moda Web sitesi üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.

Tesettür Modasında Eteklerde Yeni Dönem

Bu yılın en çok konuşulacak toptan tesettür giyim modellerine sahip olmak istiyorsanız, tesettür modasında tasarımları ve kalitesi ile yeni bir dönem başlatan, Ayshan Moda ürünlerini incelemelisiniz. Her ortamda şık olacak kadınların seçimlerine yardımcı olmak için toptan etek modelleri ile koleksiyonunuzu genişletebilirsiniz. Kumaşları ve modelleri ile sezon modasında rüzgar gibi esecek etek modelleri her kadının gardırobunda yerini alacak. Ayshan Moda koleksiyonunda klasik giyimden spor giyime birçok seçenek bulmak mümkün.

Her etek modelinin büyük bir özenle ve trendlere uygun olarak tasarlandığı markada, tüm ürünler şık ve konforlu bir kullanım sağlıyor. Her mevsimin koşullarına göre tasarlanan modellerle oluşturacağınız şık kombinler, müşterilerinize seçimleri sırasında büyük kolaylık sağlıyor. Seçeceğiniz fırfırlı volanlı bir eteğin üzerine açık renk bir trençkot, her kadının ilgisini çekebilir. Düz renk bol bir etek modelini, aynı tonlarda bir trençkot ile kombin yapabilir, her ortamda şıklık sunabilirsiniz.

Trend Tesettür Renkleri Ayshan Moda’da!

Tesettür giyim modasında son yıllarda sade ve düz renklerin yerini birbirinden farklı tasarım ve şık modellere bıraktı. Tesettür giyimde popüler olan canlı renkler kadınlar tarafından oldukça fazla ilgi görüyor. Son yılların tesettür modasında yer alan renkler, Ayshan Moda toptan etek modelleri ile bir araya geldi. Her yaştan kadına hitap eden birbirinden şık ve trend renklere sahip olan etek modelleri son dönem çok dikkat çekiyor.

Tesettür kombinlerinde renk uyumu dikkat edilmesi gereken konuların başında geliyor. Tesettür renk kombinleri, içinde bulunduğunuz sezonun moda trend renklerine göre değişiklik gösteriyor. Her biri büyük bir titizlikle tasarlanan parçalar içinden tüm kadınların tarzına uygun uygun renkleri seçebilirsiniz. Katıldığı her ortamda dikkat çekmek isteyen kadınlar için bu yılın moda renkleri ile şık kombinler oluşturmalarını sağlayabilirsiniz.

2022 yılı trend renkleri içinde en çok göze çarpanlar pastel tonlar olduğu kadar canlı renkler ve desenler. Bu renklerle tasarlanan Ayshan Moda koleksiyonu içinden seçimler yapmak için hiç zaman kaybetmeyin! Modeller arasından yapacağınız renk seçimleri ile tek renk kombinler de oluşturabilirsiniz, birbiri ile uyumlu renklerden şık kombinler de yapabilirsiniz. Toptan bayan giyim firmaları içinde kalitesi ile ön plana çıkan Ayshan Moda, beklentilerinize uygun tasarımlar ile kolay alışveriş imkanını bir arada sunuyor.

Aksesuar tasarımlarıyla da göz dolduran marka, tüm kombin seçimleri için birbirinden şık parçaları bir araya getiriyor. Tüm modeller içinden her tarazdan kadının beklentisine göre ürünler seçebilir, hayallerindeki kombinleri Ayshan Moda farkı ile müşterilerinizle buluşturabilirsiniz.