DOLAR
32,3706
EURO
35,0351
ALTIN
2.323,12
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Anadolu Sigorta Mobil Oyun Hackathonu’na Başvurular Başladı

Anadolu Sigorta bu yıl altıncısını düzenlediği Hackathon etkinliğinin konusunu “Mobil Oyun” olarak belirledi.

Anadolu Sigorta Mobil Oyun Hackathonu’na Başvurular Başladı
07.09.2022 14:50
401
A+
A-

Anadolu Sigorta bu yıl altıncısını düzenlediği Hackathon etkinliğinin konusunu “Mobil Oyun” olarak belirledi.  Çalışanların şirketle bağlarını güçlendirecek ve işlerine eğlence katarak çalışma motivasyonlarını artıracak en iyi mobil oyun fikrinin arandığı yarışmaya başvurular 22 Eylül Perşembe gecesine kadar devam ediyor.

 

Geleceğin sigortacılığına ışık tutan Anadolu Sigorta’nın bu yıl 6.sını düzenlediği ödüllü Hackathon etkinliğine başvurular başladı. Uzaktan çalışmanın iş hayatının bir parçası haline dönüştüğü günümüzde, çalışanların şirketle bağlarını güçlendirecek, işlerine eğlence katmalarını sağlayarak çalışma motivasyonlarını artıracak en iyi mobil oyun fikrini arayan “Mobil Oyun” Hackathonu’na başvurular 22 Eylül saat 23:59'a kadar devam edecek.

 

Dijital projeler geliştirmekten keyif alarak Hackathon ruhunu yaşamak isteyen yazılımcı, tasarımcı ve geliştiriciler, bireysel olarak veya en az 2 kişi en fazla 4 kişilik ekipler halinde yarışmaya katılabilecek. Katılımcılar potansiyel ve mevcut müşterilerin günlük hayatlarındaki sigortacılık deneyimlerini geliştirmek için inovatif fikirler ortaya koyacak. 2 Ekim’de düzenlenecek final sunumlarının ardından, 4 Ekim’de yapılacak törenle ödüller sahiplerini bulacak.

 

Mobil Oyun Hackathonu ile yenilikçi projeleri ödüllendirmeye hazırlanan Anadolu Sigorta, yarışmanın sonucunda; birinciye 30 bin TL, ikinciye 20 bin TL, üçüncüye ise 15 bin TL olmak üzere toplam 65 bin TL para ödülü verecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı