DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

DOĞTAŞ, YENİ BEND KOLTUK TAKIMI İLE SADE VE ROMANTİK TASARIMI BULUŞTURUYOR

DOĞTAŞ, YENİ BEND KOLTUK TAKIMI İLE SADE VE ROMANTİK TASARIMI BULUŞTURUYOR
20.01.2024 16:02
13
A+
A-

Türkiye’nin öncü mobilya markalarından Doğtaş, yeni koleksiyonuyla ev dekorasyonunuza şıklık katmaya devam ediyor. Bend Koltuk Takımı, sade ve romantik tasarım anlayışını benzersiz detaylarla birleştirerek kullanıcılarına estetik bir deneyim sunuyor.

 

Türkiye’nin global mobilya markası Doğtaş, son koleksiyonuyla şıklık ve estetiği bir araya getiriyor. Yepyeni Bend Koltuk Takımı, sade ve romantik tasarım anlayışını özel detaylarla birleştirerek kullanıcılara estetik deneyim sunuyor.

Kollardaki düz kapitone detaylarıyla hareketlenen Bend Koltuk Takımı, sade ve şık bir görünüm sunuyor. Bej ve yeşil tonlardaki kadife türevi yumuşak kumaş dokusu, geometrik desenli kırlentlerle tamamlanarak göz alıcı bir estetik görünüm sağlıyor. Bend Koltuk Takımı, yüksek oturum konforu sağlayarak kullanıcılara rahat bir deneyim sunuyor. Birbirinden bağımsız hareket edebilen relax mekanizması, rahat oturumun yanı sıra ihtiyaca göre tek kişilik yatak imkânı da sunuyor.

YÜKSEK KONFOR VE ESTETİK DETAYLARLA ZENGİNLEŞEN BEND KOLTUK TAKIMI

Metal bronz ve polimer ceviz ayak alternatifleri, takımın farklı panel grupları ile kombinlenmesini kolaylaştırıyor. Berjerde ise dikey kapitone işçilik detayı ile estetik bir dokunuş bulunuyor. Oturumda kullanılan 30 DNS SOFT üzerine yapılan kuştüyü uygulaması, konforu maksimum seviyeye çıkarıyor. 2’li koltukta bulunan relax sırt mekanizması, tek kişilik yatak olabilme ve geniş oturum imkânı sunuyor. 2’li ve 3’lü koltukta bulunan ayak alternatifleri, kullanıcılara tasarım özgürlüğü sunuyor.

Doğtaş’ın estetik ve konforu buluşturan Bend Koltuk Takımı, ev dekorasyonunda kalite arayanları memnun edecek. Hem fonksiyonel hem de görsel açıdan iddialı olan bu koleksiyon, yaşam alanlarınıza yeni bir soluk getirecek.