DOLAR
32,3182
EURO
35,1213
ALTIN
2.298,63
BIST
9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Yu-Gi-Oh Master Duel’da Yepyeni İçerikler Sizi Bekliyor

Konami Digital Entertainment B.

Yu-Gi-Oh Master Duel’da Yepyeni İçerikler Sizi Bekliyor
12.09.2022 16:30
365
A+
A-

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), bugün itibarıyla popüler dijital kart oyunu Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL için yeni içeriklerin geldiğini duyurdu. Bugünkü güncellemeyle “The Newborn Dragon” Seçim Paketi, “The Tribe of the Abyssal Waters” Solo Mod Kapısı ve bir dizi yeni Aksesuar oyuna ekleniyor.

 

“Yeni Doğan Ejder” (“The Newborn Dragon”) ile Düellocular yeni Ejderha kartlarını kullanabilir ve zafere doğru kanat çırpabilirler. Buna Mirrorjade the Iceblade Dragon ve Blue-Eyes Jet Dragon gibi güçlü kartlar da dahil. Ayrıca tüyler ürpertici yeni Selection Pack'te “Rokket”, “Odd-Eyes”, “Ghostrick” ve “Vampire” arketipleri için yeni destek kartları da var.

 

"The Tribe of the Abyssal Waters"da ise Düellocular, esrarengiz "Mermail" insanlarının kökenlerini keşfedebilirler. İnanılmaz yetenekli bu savaşçı kabile denizin altında yaşıyor ve kendilerine bir sığınak arayışına giriyorlar. Zorlu Solo Mod Kapısında, Düellocular Yu-Gi-Oh KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) arketipinin ardındaki hikâyenin daha fazlasını öğrenebilecekler.

 

Seçim Paketi ve Solo Mod Kapısının yanı sıra bugünün güncellemesi yeni Aksesuarlar da içeriyor. Bunlar arasında yeni bir "Kılıç Ruhu" (“Swordsoul”) Simgesi ve Düello Alanının yanı sıra IŞIK ve KOYU Kart Kılıfları da bulunmakta. İster ışıl ışıl parıldayın ya da kendinizi bir gizeme kaptırmak isteyin, bugünkü güncellemede herkes için bir şeyler var.

 

Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, sevilen Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU'nun (TCG) dijital versiyonudur. 4K çözünürlükte* Düellolar, toplanacak 10.000'den fazla kart**, tek oyunculu Solo Mod, çevrimiçi Düellolar, etkinlikler ve çok daha fazlası bu oyunda sizlerle.

 

Tüm dünyada 30 milyondan fazla indirilen Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, Yu-Gi-Oh! TCG'nin en kapsamlı dijital versiyonu olmayı sürdürüyor. Bu eğlenceli deneyim, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Nintendo Switch, iOS ve Android'de ücretsiz. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı