DOLAR
32,3355
EURO
35,1734
ALTIN
2.241,30
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

Foreo, İkonik Luna Ailesinin En Yeni Ürünlerini İlk Olarak Metaverse’de NFT Koleksiyonu Olarak Tanıtıyor

İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, LUNA ailesinin 2 yeni ürününü NFT koleksiyonu ile duyuruyor! FOREO, en ikonik ürünü olan LUNA’nın 4.

Foreo, İkonik Luna Ailesinin En Yeni Ürünlerini İlk Olarak Metaverse’de NFT Koleksiyonu Olarak Tanıtıyor
16.09.2022 13:50
346
A+
A-

İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, LUNA ailesinin 2 yeni ürününü NFT koleksiyonu ile duyuruyor! FOREO, en ikonik ürünü olan LUNA’nın 4. serisi ve markanın ilk vücut ürünü olacak LUNA Body’nin ilk tanıtımını NFT koleksiyonu olarak piyasaya sürerek Metaverse ve NFT dünyasına adım atan ilk güzellik markası oldu! 

 

 FOREO daima benimsediği yeniliğe bağlılık ve daha iyisi için değişime bağlılık ilkeleri ile geliştirdiği ürünleriniMetaverse’de NFT deneyimi olarak sunarak, geleneksel lansmandan önce NFT versiyonlarını piyasaya süren ilk cilt bakım markası oluyor. Güzellik endüstrisinde de sıcak bir konu haline gelen dijital dünya, yeni teknolojilerin ortaya çıkışı ve güzelliğe özgü NFT’lerin piyasaya sürülmesi tüm güzellik sektörünü yeniliğe teşvik ediyor. Güzellik markaları artık güzelliğin satın alınma ve satılma biçimine meydan okuma fırsatına sahip olurken; FOREO en yeni ürünlerinin ilk lansmanını NFT koleksiyonu ile gerçekleştirerek bu konuda bir öncü oluyor. 

 

Güzellik teknolojisi devi FOREO, piyasaya süreceği ve açık arttırma ile satışının gerçekleşeceği özel NFT koleksiyonunu oluşturmak için bir kadın NFT sanatçısı ile işbirliği gerçekleştirdi ve koleksiyonun satışından elde edeceği tüm geliri Tjejzonen, Hope Givers ve Ulusal Skleroderma Vakfı hayır kuruluşlarına bağışlama kararı aldı.

 

FOREO CEO'su Boris Trupceviç, Markaların artık ürünlerini tüketicilerle buluşturma şeklini değiştirme fırsatı ve sorumluluğu var. Bu, özellikle ulaşılamaz güzellik standartları belirlediği için eleştirilen güzellik endüstrisi için önemli bir durum. FOREO, güvene dayalı ve birbirine sıkı sıkıya bağlı bir topluluk oluşturarak iş yaklaşımını hep insancıl tutuyor. LUNA NFT koleksiyonu ile teknolojiyi; güzellik ve sağlık arasındaki bağı güçlendirmek, ürünlerin nasıl oluşturulduğunu ve sağladıkları sonuçları doğru şekilde vurgulamak için bir yol olarak kullanıyoruz.” sözleriyle açıklıyor. 

 

Ürünlerden iş modeline kadar her detayda yenilikçi olmayı seçen FOREO; koleksiyonunu NFT olarak piyasaya sürerek ulaşılamaz güzellik standartlarının baskısı altındaki kitleye yaklaşmayı tercih ediyor. FOREO, güzellik endüstrisi ile ruhsal sağlığın de kesiştiği noktada, tamamen sağlık ve öz sevgiyle ilgili yeni altın standartlar belirleyerek güzel olmanın ne demek olduğunu yeniden tanımlıyor ve teknoloji ile aktarıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı