DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

n11 mağaza açma

n11 mağaza açma
17.09.2022 15:47
2.096
A+
A-

n11 son yılların hızlı büyüyen online pazar yeri platformlarından biridir. Getir’in de ortaklar arasına katılması ile birlikte potansiyelini artıran platform, 23 milyonun üzerinde olan kullanıcı sayısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. 270.000 üzerinde satıcı mağazası bulunan platformda, satıcı ve alıcı kitlesi ile birlikte ürün portföyü de her geçen gün büyüyor. Tüm bu etmenler, n11 üzerinde mağaza açmanın ne kadar önemli bir gereklilik olduğunu gösteriyor.

n11 üzerinde mağaza açmanın işletmeler üzerinde direkt olarak bir masrafı bulunmamaktadır. N11 mağaza açma işlemleri ve 3000 adede kadar ürün listeleme işlemi tamamen ücretsizdir. Sistem, mağazaların sattıkları ürünler üzerinden komisyon ödemesi üzerine kurgulanmıştır. Ayrıca 3000 adedin üzerinde ürün çeşidine sahip olanların, ek listeleme paketi satın alması gerekir. Ek paketlerde ürün başına listeleme maliyeti aylık 0,08 TL’dir. Bununla birlikte platform üzerinde de rekabet son derece fazla olabilir. Bu nedenle, n11 tarafından sunulan çeşitli reklam kampanyaları ücret karşılığında satın alınabilir.

Sizler de eticex.com’un sunmuş olduğu e-ticaret paketlerini kullanarak, n11 entegrasyonunu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

n11 Nasıl Çalışır?

N11’in çalışma prensibi, satıcılar ile alıcıları bir araya getirerek, sorunsuz bir ticaret ortamı oluşturmaktır. Bu ticaret ortamında hem alıcının hem de satıcının hakları ve parası korunarak, sorunsuz ve güvenli ticaretin gerçekleşmesi sağlanır.

n11 üzerinde mağaza açan işletmeler, kendilerine özel panel girişleri bulunmaktadır. Bu panel üzerinden giriş yaparak, yeni ürün ekleyebilir, mevcut ürünleri listeleyebilir ya da pasif hale getirebilir, satışlarını takip edebilir ve kargo operasyonlarını düzenleyebilir. Kısacası, satıcı paneli üzerinden tüm işlemler gerçekleştirilmektedir.

n11 ödeme konusunda havuz sistemini kullanır. Bu demek oluyor ki, bir kullanıcı sipariş verdiğinde, para n11 havuzunda bekletilir. Satıcı ürünü kargolar ve alıcı sorunsuz bir şekilde teslim aldığına dair onay verir. Onay sonrasında n11 havuzda bekleyen ödemeyi satıcıya iletir. Tüm bu süreç, iki taraf için de güvenli bir ticareti mümkün kılar.

n11 Mağaza Nasıl Açılır?

n11 üzerinde mağaza açmak için öncelikle resmi şirket olma şartı aranmaktadır. Ticaret Kanununun belirlemiş olduğu tüm işletme türleri, n11 üzerinde sorunsuz ve ücretsiz bir şekilde mağaza açabilir. Fatura kesme ve vergilendirme süreci zorunlu olduğu için bireysel olarak mağaza açmak mümkün değildir. Şahıs ve sermaye şirketleri mağaza açabilirler.

Mağaza açmak için öncelikli yapılması gereken üyelik formunun doldurulmasıdır. Üyelik formu üzerinde işletmeye dair bilgilerin de girilmesi gerekir. Bu sayede sürecin devam etmesi sağlanır.

Üyelik formu doldurulduktan sonra, ilgili evrakların sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Evrak yükleme süreci online olarak yapılır ve onaya gönderilir. Evrakların eksiksiz bir şekilde yüklenmesi önemlidir. Sistem eksik evrak olduğu takdirde sizi otomatik bir şekilde uyarmakta ve nihai onaya göndermenize izin vermemektedir.

Evrakların n11 yönetimi tarafından onaylanması ile birlikte panel girişi ve diğer özellikler aktif hale gelir. Dilediğiniz ürünü ekleyerek listeleme yapabilir ve satış işlemlerine başlayabilirsiniz.

Bu sürecin sorunsuz bir şekilde takibi için güvenilir ve yüksek hızlarda bir e-ticaret paketi kullanmak önemlidir. Bunun için, Eticex’in sunmuş olduğu e-ticaret paketlerinden size uygun olanı seçebilir ve ürünlerinizi dijital dünyada satışa çıkarabilirsiniz.

n11 Mağaza Açmak İçin Gerekli Evraklar Listesi

n11 üzerinde satıcı olmak ve mağaza açmak isteyen işletmeler, bir dizi evrak paylaşmak zorundadır. Şahıs ve sermaye şirketleri farklı evrak gereksinimine sahiptir. Aşağıda iki farklı şirket türü için de evrak listesi yer almaktadır.

Şahıs Şirketleri için:

  • Vergi Levhası (Son 1 yıla ait olmalıdır, muhasebecinizden isteyebilirsiniz.)
  • İmza Sirküleri (Sicil kaydı bulunmayanlar için imza beyanı kabul ediliyor.)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ( sadece ön yüzü yeterli olacaktır. )
  • Komisyon anlaşması
  • com Sözleşmesi

Sermaye Şirketleri için:

  • Güncel Faaliyet Belgesi (Ticaret odasından alınmış son 6 aya ait faaliyet belgesi)
  • Vergi Levhası (Son 1 yıla ait olmalıdır, muhasebecinizden isteyebilirsiniz.)
  • Ticaret Sicil Gazetesi
  • İmza Sirküleri
  • Ortaklık Sözleşmesi
  • com Komisyon Anlaşması (kaşe imzalı)
  • com Sözleşme (kaşe imzalı)

Sizler de dijital dünyanın gücünü kullanarak milyonlara ulaşmak ve satış rakamlarını artırmak istiyorsanız, Eticex’in tecrübeli ekibinden destek alabilir ve işletmenizi yarına hazırlayabilirsiniz. İşletmenize uygun e-ticaret paketleri ile dijital dünyanın kapılarını aralamak mümkün. Hem de rekabetçi fiyatlar ve uygun ödeme koşulları ile.