DOLAR
32,3505
EURO
34,7733
ALTIN
2.402,36
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

Akülü Aletler Nerelerde Kullanılır ve Neler Yapılabilir?

Akülü Aletler Nerelerde Kullanılır ve Neler Yapılabilir?
15.10.2022 19:27
1.614
A+
A-

Akülü aletler, elektrik bağlantısının olmadığı çalışmalarda kesintisiz olarak devam edebilmek için işleri kolaylaştıran hırdavat malzemeleri arasında yer alır. Elektrik kablosu fazlalığını da ortadan kaldıran akülü el aletleri en sık tercih edilen yardımcı ürünlerdir. Şarjlı matkaplar, akülü vidalamalar, akülü kırıcı deliciler profesyonel ya da ilk kez kullanımlarda tüm yapı işlerinin en pratik kullanıma sahip ürünleridir.

Evinizde dilediğiniz bir odaya birkaç tane raf eklemek, depremde devrilme tehlikesini ortadan kaldırmak üzere eşyalarınızı sabitlemek ya da bunlara benzer onarım çalışmalarında ihtiyacınız olan şey ise matkap ve vidalama aletleridir. Evinizde bazı alanlarda değişiklik yapmak istediğinizde akülü kırıcı deliciler, matkaplar ya da akülü vidalama aletlerine ihtiyacınız olabilir. Evinizde bazı alanlardan kablo geçirmek isteyebilirsiniz, böyle durumlarda akülü daire testere en büyük yardımcınız olabilir. Evinizde pratik kullanım elde etmek için akülü aletlerden yardım alabilirsiniz. Tüm tadilat işlerinizde ihtiyacınız olacak akülü aletlerden birini satın almak için Civtec Cıvata’yı ziyaret edin.

Akülü Daire Testere Nedir?

Ahşap, metal ya da plastik gibi malzemelerin kesilmesinde kullanılan aletlerden biri de akülü daire testeredir. Akülü daire testere bir mil ile kullanılır. Bu mil kesme diskinin makineye sabitlenmesinde kullanılır. Motora bağlı olacak şekilde dönme ekseninde hareket eden bir parçadır. Mil sayesinde kesme diski ya da testere aynı eksende dönebilir. Daire testereler sayesinde ürünlerinizi kusursuz bir şekilde kesebilirsiniz.

Bu disk sayesinde kesim daha pürüzsüz olur. Kesilecek malzemenin niteliğine bağlı, kullanılacak makine ve makineye takılacak disk de farklı olabilir. Kesme diskleri içinden seçim yaparken, boyutları ve keseceğiniz malzemeyi göz önünde bulundurmalısınız. Civtec Cıvata kataloğu içinden dilediğiniz ürünlere hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Akülü Vidalama Nedir?

Tornavida ile çok uzun sürede yapılacak vidalama işleri akülü vidalamalar sayesinde birkaç saniyede yapılabilir. Açılı akülü vidalamaların en önemli özelliği zor ulaşılan alanlardaki vidalama işlerini hızlıca yapabilmesidir. Ayarlanabilir kafa pozisyonlarına sahip olan akülü vidalamalar aynı zamanda seri vidalama kapasiteleri sayesinde oldukça kullanışlı ürünlerdir. Akülü aletler içinde önemli bir yere sahip olan vidalama aletleri pratik bir kullanıma sahiptir.

Akülü Matkap Nasıl Seçilir?

Akülü kırıcı deliciler yani matkaplar içinden seçim yaparken zorlanmamak için ihtiyacınız olan ürünü dikkatle incelemelisiniz. Darbe ile uygulanan devir sayısı, darbe ile birlikte dakikadaki devir sayısı gibi Cihazın teknik bilgileri işinizi kolaylaştırır. Uygulama yapılacak malzemeye göre cinsine göre darbe ve devir sayısı değişir.

Akülü kırıcı deliciler yüksek performansları ile zorlu zeminlerde delme ve kırma işlerinin kolayca yapılmasını sağlar. Bu aletler içinden seçim yaparken kullanım alanınızı doğru belirlemeniz gerekir. Beton alanda delme çapı, çelik alanda ve ahşap alanda maksimum delme çapı gibi özellikleri inceleyebilirsiniz. Böylece alanınız için en uygun ürüne karar verebilirsiniz.

Hırdavat malzemeleri içinden doğru akülü alet seçimi yapabilmek için Civtec Cıvata akülü alet kategorisinde yer alan ürünleri teknik özellikleri ile birlikte inceleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm aletleri bulabilir, hızlı bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Güvenli alış verişin adresi Civtec Cıvata uygun fiyat avantajları ile size çok sayıda ürün sunuyor.