DOLAR
32,3772
EURO
35,1523
ALTIN
2.324,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

En İyi Dudak Görünümü Dudak Dolgusu Adana ile Ortaya Çıkıyor

En İyi Dudak Görünümü Dudak Dolgusu Adana ile Ortaya Çıkıyor
26.09.2022 17:20
1.999
A+
A-

Güzel ve etkileyici bir görünüme sahip olmak yalnızca insanların kendilerini iyi hissetmesini sağlamaz. Aynı zamanda özgüvenlerini de en üst seviyelere çıkartır. Yüzde de dudak bölgesi ön plana çıktığı için güzel görünmek adına pek çok kişi dudaklarının dolgun ve dikkat çekici olmasını ister. Estelite uzmanları da onların bu konudaki isteklerin en iyi şekilde yerine getirilmesi adına dudak dolgusu Adana uygulamasını gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

İnsanların yüzlerinde dudaklar oldukça fazla dikkat çekmektedir. Yüzde bulunan ifadeyi arttıran ve güzelliğin en iyi şekilde ortaya çıkmasını sağlayan dudaklar, pek çok kişi için oldukça önemlidir. İnsanların bir kısmı için dudak yapısının dolgun olması son derece önemli. Daha önceki zamanlarda yalnızca kadınlar dudaklarının yapısı konusunda takıntılı oluyordu. İlerleyen zaman ile beraber ise artık birçok erkek de çok daha etkileyici dudaklara sahip olmak istiyor. Bunun için ilk olarak akla gelen şeylerden biri ise kozmetik ürünlerin kullanımı oluyor. Günümüzde her ne kadar birbiri ardına insanların kullanımına sunulmakta olan kozmetik ürünleri ile dudaklara istenilen şekil ve dolgunluk veriliyor olsa da bu geçici olacaktır. farklı markaların çıkartmış olduğu serumlar ise her ne kadar dolgunluk verdiğini iddia etse de sadece kısa süreli etkiyi ortaya çıkartabildiği biliniyor. Dolayısıyla çok daha etkili ve istenilen sonuçların elde edilmesini sağlayacak profesyonel sonuçları elde etmek isteyenler ise dudak dolgusu Adana uygulaması hakkında araştırma yapmaya başlıyor.

 

Dudak Dolgusu İşlemi Nasıl Yapılır?

 

Dolgun dudaklar hemen herkesin hayali olsa da yüze uygun olmayan yapıdaki dudaklar güzel görünümünden çok kötü sonuçları beraberinde getirir. Dolayısıyla dudak dolgusu Adana uygulaması ile alakalı araştırma yaparken mutlaka alanında deneyimli olan isimler ile iletişime geçmeleri gerekiyor. Aksi durumda büyük umutlar ile yaptırılacak dudak dolgusu, ortaya çıkacak yapay görüntüsü ile istenilenden çok daha kötü sonuçların ortaya çıkmasına neden olacaktır. Estelite bünyesinde yer alan uzmanlar ise bu aşamada devreye girerek insanların tam olarak hayalini kurdukları dudak yapısına ulaşmasını sağlıyor.

Dudak derisi son derece ince bir yapıya sahip olduğu için dudak dolgusu Adana uygulamasında kullanılacak olan dolgu malzemesi, klasik yüz dolgusuna oranla daha özel bir yapıdadır. Böylece dudakta pütürlü bir yapının ortaya çıkması da engellenmiş olur. Başarılı bir dudak dolgusu için ilk aşamada yüzün ayrıntılı olarak uzman tarafından incelenmesi gerekir. Yapılacak olan inceleme sırasında kişinin istediği dudak formunun yüze uygun olup olmayacağı ile alakalı net sonuçlar ortaya çıkacak ve gerekli görülmesi halinde Estelite uzmanları tarafından yüz için ideal olacak dudak yapısının nasıl olduğu ile alakalı doğru bilgilendirmeler yapılacaktır. Dudak yapısının nasıl olması gerektiğinin belirlenmesi ile beraber ise sıra dudak dolgusu Adana uygulamasına sıra gelecektir.

 

Kişinin dudak dolgusu Adana uygulaması sırasında hiçbir şekilde acı hissi ile karşı karşıya kalmaması adına ilk aşamada uygulamanın yapılacağı alanın lokal olarak uyuşturulması ile işlem başlar. Sonraki aşamada ise sıra dermal dolgu malzemesinin belirlenen oranlarda dudağın ilgi noktalarına enjekte edilmesine sıra geliyor. İnce uçlu iğneler ile yapılmakta olan dolgu işlemi yaklaşık yarım saatlik süre içerisinde tamamlanmış oluyor. Dolgunun yapılmasından sonra bölgeye buz kompresi yapılması ve o gün boyunca yumuşak besinlerin tüketilmesi gerekir. Estelite uzmanları, dolgunun yapılmasından sonraki 2 günlük süreçte hangi konulara dikkat edilmesi gerektiğini kişilere iletecektir. Sonrasında da ideal dudak yapısına sahip olunur. Dudaklarının görünümünden memnun olmayan herkes, www.estelite.com.tr üzerinden uzman isimler ile iletişime geçerek dudak dolgusu Adana ile alakalı gerekli tüm bilgileri eksiksiz olarak elde edebilir.