DOLAR
32,3592
EURO
34,9986
ALTIN
2.324,57
BIST
9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Emtone ile Selülit Sorununa Etkili Çözüm

Emtone ile Selülit Sorununa Etkili Çözüm
19.12.2022 11:35
1.388
A+
A-

Pürüzsüz bir vücut yapısına sahip olmak hemen herkesin hayali. Lakin kadınların büyük bir kısmı hayatlarının bir bölümünde selülit görüntüsü ile karşı karşıya kalıyorlar. İlk başlarda bu görüntü beraberinde herhangi bir sorunu getirmiyor gibi gelse de ilerleyen zaman ile beraber var olan görüntü çok daha kötü bir hale gelebiliyor Egzersiz programı ya da diyetle bu görüntüyü ortadan kaldırmak isteyenler ise çoğu zaman istedikleri sonuçları elde edememekten şikayetçi oluyorlar. Son dönemlerde ise Emtone ile beraber bu konuda daha öncesinde olmadığı kadar etkili adımları atmak mümkün hale gelmiş oluyor.

Vücudun farklı bölgelerinde kendini gösteren selülit tanımlanırken daha çok portakal kabuğu görünümü tabiri kullanılır. Bunun nedeni ise cildin alt kısmında olan ve minik odacıkların içerisinde bulunan yağ dokularının su ve yağ ile dolmasıdır. Meydana gelen bu durumun kan dolaşımını olumsuz yönde etkilemesi ile beraber bu minik odacıklar şişerek ciltte bulunan bağ dokusuna baskı yapmaya başlar. Bu durumun yanı sıra fazla kiloların da devreye girmesi ile birlikte cildin alt kısmındaki odacıklar genişler ve cildin yüzeyine karşı baskı oranını arttırarak selülit görünümünü oluşturur.

 

Emtone Etkisi

 

Farklı alanlarda teknolojinin gelişmesi ile beraber artık pek çok farklı alanda son derece başarılı çalışmalar ortaya çıkmaya başladı. Emtone da var olan gelişmeler sonucunda ortaya çıkmış durumda. İki farklı teknolojinin kullanılmakta olduğu bu sistemde monopolar radyo frekansı ve şok dalgası kombine şeklinde kullanılmaktadır. Aynı anda mekanik ve termal enerjilerinin aktif şekilde kullanıldığı bu tedavide yalnızca selülit görünümünün düzeltilmesi hedeflenmez. Aynı zamanda cilt de sıkılaştırılır. Genel olarak Emtone ile beraber ortaya çıkan en önemli avantaj, selülite direkt şekilde etki etmekte olan bağ dokusunda ve elastinde bozukluk, fazla oranda yağlanma, dolaşım bozukluğu gibi ciddi sorunlarda oldukça başarılı sonuçların ortaya çıktığı da görülüyor.

Uzman isimler tarafından gerçekleştirilecek Emtone teknolojisi ile birlikte yağ çeperlerinin küçültülmesi, cildin elastikiyetinin onarılması, kolajen yenileme, kon dolaşımının arttırılması ve metabolizmanın hızlandırılması gibi pek çok farklı işlem tek cihaz üzerinden herhangi bir sorun meydana gelmeden gerçekleştirilebiliyor.

 

Emtone Nasıl Çalışır?

 

Vücudun farklı bölgelerinde selülit meydana gelmesine sebep olan etkilerin bastırılmasının yanı sıra buna neden olan ana sebeplerin tedavisi Emtone ile beraber son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Gerçekleştirilen uygulama sırasında dokulardan ciddi oranda iyileşme ortaya çıkmaktadır. İki farklı teknolojinin eş zamanlı olarak kullanılmasından dolayı normalden çok daha efektif sonuçların da ortaya çıktığı resmi olarak kanıtlanmıştır. Doğru şekilde yapılacak Emtone seansı ile beraber dermis kalınlaşmasında %44, kolajen seviyesinde %59 ve elastin seviyesinde %64 oranında artış meydana gelir. Var olan bu sonuçlar ile birlikte selülit görünümünde ciddi anlamda iyileşme meydana gelirken ilgili bölgede de daha pürüzsüz ve ince bir görüntü ortay çıkar.

İnsanların Emtone ile beraber istediği görüntüye ulaşabilmesi adına girmeleri gereken seans sayısı, farklı etkenlere bağlı olarak değişim göstermektedir. Hazırlanacak program; fiziki muayene ile netleştirilmektedir. Selülit tipine ve selülitin yayılma durumuna göre seans sayısı değişiyor olsa da seans aralıkları genel olarak haftada 1 olarak düzenlenir. Seans süresi ise uygulamanın yapılacağı bölgeye bağlı olarak 20 ila 30 dakika arasında değişim gösterir.

Güzel bir vücut görüntüsüne sahip olup selülit görüntüsünden kurtulmak isteyenler, doğru isimler tarafından gerçekleştirilen Emtone seansları ile beraber aradıkları sonuçlara ulaşabiliyorlar. Kullanılan bu teknoloji ile alakalı detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler, https://www.ozelincelme.com adresini ziyaret edebilirler.

Backlink